Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Eylül 2014 - 13:08 Yorum: 0

Ahilik Haftası

KIRIKKALE  (AA) - Ahilik Haftası Kutlama Komitesi üyeleri, Kırıkkale Valisi Ali Kolat’ı makamında ziyaret etti.Vali Kolat, burada yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,...

Ahilik Haftası

KIRIKKALE  (AA) - Ahilik Haftası Kutlama Komitesi üyeleri, Kırıkkale Valisi Ali Kolat’ı makamında ziyaret etti.

Vali Kolat, burada yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iyi ahlakın, doğruluğun, kardeşliğin, yardımseverliğin simgesi olan esnafın, Ahilik Haftası'nı kutladı.

Ahilik kültürünün, örf, adet ve inançlara dayalı olduğunu belirten Kolat, "Bu tür etkinlikler bizlere biraz folklorik gelse de yaşatılması gerekir. Çok heyecanlıyız. Bu etkinliklerde önemli olan manevi havanın oluşmasıdır" dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli de sevgi, hoşgörü, çalışkanlık, yardımseverlik, dürüstlük ve tok gözlülük anlayışıyla, esnaf ve sanatkarlar arasında kurulmuş olan Ahilik müessesesini yaşatmaya çalıştıklarını kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber