Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Eylül 2014 - 18:33 Yorum: 0

Ahilik Haftası

Ahilik İl Kutlama Komitesi Adana Valisi Büyük'ü makamında ziyaret etti

Ahilik Haftası

ADANA (AA) - Ahilik İl Kutlama Komitesi, Adana Valisi Mustafa Büyük'ü makamında ziyaret etti.

Vali Büyük, ziyarette yaptığı konuşmada, Ahilik Haftası kutlamalarının artık geleneksel hale geldiğini belirterek hafta nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenleneceğini belirtti.

Ahilik Haftası’nın tüm esnaf ve sanatkarlara hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Büyük, ''Esnaf ve sanatkarlarımızın tarihten gelen usul, erkan, ahlak, edep ne varsa, günümüz şartlarına uygun hale getirip, modern dünyada ihtiyaç duyulan yeni anlayışlarla, tarihi birikimimizi birleştirip, güzel bir hale getirme geleneği de oluşturuldu. Kutlamalar, merkez olarak görülen Kırşehir’de başladı, Türkiye’ye yayıldı. Esnaf ve sanatkarlarımızın ulvi bir günü, bayramı haline geldi. Bu çerçevede, Ahilik Haftası’nın tüm esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum'' diye konuştu.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Kazım Barışık da Vali Büyük'e hafta boyunca yapacakları etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Ziyarette,  Vali Yardımcısı Durmuş Gencer, Ticaret İl Müdürü Adnan Ekiz de hazır bulundu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber