Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Eylül 2014 - 18:38 Yorum: 0

Ahilik Haftası

HATAY (AA) - AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Ahilik Haftası nedeniyle mesaj yayımladı.Türkoğlu, mesajında, Ahilik teşkilatının, Türk toplumunun ahlaki, iktisadi, siyasi...

Ahilik Haftası

HATAY (AA) - AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Ahilik Haftası nedeniyle mesaj yayımladı.

Türkoğlu, mesajında, Ahilik teşkilatının, Türk toplumunun ahlaki, iktisadi, siyasi değerler bütününün şekil aldığı saygın bir kurumsal yapı olduğunu kaydetti.

İnsana her alanda yatırımı öngören ve insanın beşeri münasebetler içerisindeki yerini hakkaniyet ölçüsünde belirlemeye çalışan bu Ahilik teşkilatının bireysel olduğu kadar toplumsal bir özgünlüğe de sahip olduğunu ifade eden Türkoğlu, bu kültürün bireylerden de hareket etmek suretiyle, toplumsal hayata ahenk ve nizam veren bir değerler manzumesi olduğunu belirtti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber