Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
18:49 İskoçya’nın yeni başbakanı John Swinney oldu18:48 Ağrı’da öğrencilere trafik eğitimi verildi18:46 İBB Başkanı İmamoğlu’dan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Bahçetepe’ye tebrik...18:44 Hitit Üniversitesi’nden “Terörizm ve Radikalleşme ile Mücadele ve Türkiye’n...18:39 Brezilya, İsrail’in Refah’a yönelik saldırısını kınadı18:37 Hırsızlık suçundan 14 yıl ceza alan şahıs yakalandı18:36 Uzmanlar kan sulandırıcı ilaç kullanımı konusunda uyardı18:33 Edirne’de üniversite öğrencilerinden Filistin’e destek gösterisi18:33 Bursa Uludağ Üniversitesinin acı günü18:30 Anadolu Üniversitesinde International Staff Mobility Week Programı başladı18:27 TBMM’de tartışma18:26 Mucur Belediye Başkanı Şahin: "Adli süreç başlatıldı"18:25 Teleferik kazasında Belediye Başkanı Kocagöz’un tutukluğuna ilişkin ikinci...18:23 Bolu’nun içme suyu ihtiyacını karşılayan Gölköy Barajı’nda doluluk yüzde 96...18:22 Kırklareli’nde ormanlara giriş 177 gün süreyle yasaklandı18:20 Almanya Dışişleri Bakanı Baerbock: "(İsrail’in Refah’a saldırısı) 1 milyon...18:19 Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Keçeli: "Refah’a yapılacak bir harekat sadece b...18:17 Kılıçdaroğlu’na ’Adalet Yürüyüşü’ sırasında saldırı girişimi davasına devam...18:12 Savaşçı böcekler doğaya salındı18:10 SGB Yönetimini ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Alemdar: “Sakarya’nın...
Asayiş 13 Temmuz 2020 - 23:08 Yorum: 0

Ahlat Kaymakamlığından sel açıklaması

Bitlis'in Ahlat Kaymakamlığı ilçede meydana gelen sel felaketi hakkında yazılı açıklamada bulundu.

Ahlat Kaymakamlığından sel açıklaması

Bitlis'in Ahlat Kaymakamlığı ilçede meydana gelen sel felaketi hakkında yazılı açıklamada bulundu.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada ilçede etkili olan dolu ve yağmur sonrası oluşan sel nedeniyle bazı tarım arazilerinin ve sulama kanallarının zarar gördüğü belirtildi. Açıklamada, "İlçemizde etkili olan yağış sonrası meydana gelen sel felaketi ekili tarım arazilerine ve sulama kanallarına zarar verdi. Öğle saatlerinden itibaren etkili olan dolu ve yağmur sonrası oluşan sel, ilçemize bağlı Güzelsu, Saka, Alakır, Taşharman, Burcukaya, Dilburnu ve Yeniköprü köylerindeki bazı tarım alanlarına ve sulama kanallarına zarar verdi. Sele hazırlıksız yakalanan çiftçiler, iş makineleri ve traktörlerle müdahale ederek sel sularının tarım alanlarına fazla zarar vermemesi için çaba harcadı. Sele kapılan vatandaşlarımızın imdadına jandarma ekipleri yetişerek gerekli müdahale yapılmıştır. Ayrıca bölgedeki hasar tespit çalışmaları bütün kamu kurum ve kuruluşları tarafından başlatılmıştır" denildi.

Ahlat Kaymakamlığından sel açıklaması

Ahlat Kaymakamlığından sel açıklaması

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber