Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Temmuz 2014 - 11:23 Yorum: 0

Ahlat SYDV'den ailelere ramazan yardımı

BİTLİS (AA) - Ahlat Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), ramazan ayı dolayısıyla 500 aileye gıda, 115 aileye de para yardımında bulunuyor.Yardımlar hakkında bilgi...

Ahlat SYDV'den ailelere ramazan yardımı

BİTLİS (AA) - Ahlat Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), ramazan ayı dolayısıyla 500 aileye gıda, 115 aileye de para yardımında bulunuyor.

Yardımlar hakkında bilgi veren Ahlat Kaymakam Vekili Özer Özbek, her yıl olduğu gibi bu yıl da SYDV kanalıyla devletin imkanlarından ihtiyaç sahiplerine yardım yapıldığını söyledi.

Devletin yaptığı yardımların, sosyal devlet olmanın gereği olduğunu vurgulayan Özbek, şöyle konuştu:

"Bu sene ramazan yardımı olarak vakıfta dosyası bulunan ihtiyaç sahibi ailelerden tespit edilen 500 aileye 130 lira değerinde gıda paketleri ve 115 aileye de toplamda 45 bin lira nakdi yardım dağıttık. Yardım dağıtımları bitme aşamasına geldi."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber