Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Ağustos 2014 - 13:38 Yorum: 0

Ahlat Ülkü Ocakları Başkanı Işık oldu

Ahlat Ülkü Ocakları Şube Başkanı Fatih Köse'nin Sivas'a atanmasıyla yerine Murat Işık getirildi

Ahlat Ülkü Ocakları Başkanı Işık oldu

BİTLİS (AA) - Ahlat Ülkü Ocakları Şube Başkanı Fatih Köse'nin Sivas'a atanmasıyla yerine Murat Işık getirildi.

Ahlat Ocak Başkanlığı binasında düzenlenen devir teslim törenine katılan Ülkü Ocakları Bitlis İl Başkanı Ersin Kurt, yaptığı konuşmada ,ülkenin çok sıkıntılı bir dönemden geçtiğini belirterek,  birlik ve beraberlik noktasında ülkücü harekete büyük görevler düştüğünü söyledi.

Kurt, şöyle konuştu:

"Özellikle bölgemizde dış güçlerce oynanmak istenen oyunlara karşı milli bilinci güçlendirmek, gençlerimizin eğitimiyle olacaktır. Gençlerimizin milli bilinç ile şuurlandırılacağı tek yer ülkü ocaklarıdır. Bu nedenle Murat kardeşimizin görevi zor, yolu çetindir. Ateşten gömlek giyinerek Bismillah dediği bu yolda Ahlat'ta ki gönüldaşlarımızın kendisini yalnız bırakmayacağından kuşkum yoktur. Kuracağı yönetimle Ahlat'a ve davamıza çok güzel hizmetler edeceğinden kuşkumuz yoktur. Önceki Ocak başkanımız Fatih Köse'ye de bu güne kadar göstermiş olduğu vefalı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz."

Devir teslim törenine, ülkü ocakları yöneticileri ve çok sayıda ülkücü katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber