Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:39 Solingen’deki hayatını kaybeden aile kundaklanan evlerinin önünde anıldı21:39 İftar vaktinde husumetlisinin iş yerine ateş etti21:38 Galatasaray, Antalyaspor kampını tamamladı21:38 Şırnak’ta Millet Kıraathanesi törenle hizmete açıldı21:37 Koruyucu aileler ve çocukları iftarda buluştu21:37 CHP Genel Başkanı Özel, Marmaris’te vatandaşlarla buluştu21:19 Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Doğan: "Girdi maliyetleri yüzünden çifti üreti...21:15 Filistin Devlet Başkanı Abbas’tan yeni hükümete onay21:14 Bakan Bayraktar açıkladı: "Göktepe 1’ adını verdiğimiz yeni bir kuyu kazmay...21:06 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "İstanbul’un ikinci bir 5 yıla daha tahamm...21:05 Ordu’da yaklaşık bin 500 üniversite öğrencisi iftar sofrasında buluştu21:04 Başkentte seyir halindeki araç alev aldı20:59 Siirt’te muhtarlık kavgasında 9 kişiyi yaralamışlardı, Batman’da yakalandıl...20:58 Lübnan, İsrail saldırıları nedeniyle BM’ye resmi şikayette bulunacak20:56 UAD, İsrail’e Gazze Şeridi’ne “acil ihtiyaç duyulan” yardımların ulaştırılm...20:55 Rize’de cenaze dönüşü kaza: 4 yaralı20:52 Düzce Üniversitesi öğrencileri için iftar programı düzenledi20:43 Sağlık Bakanı Koca: "Malpraktis, Türkiye’de kökten çözülüyor"20:38 Final Okulları ilkokul öğrencileri ağırladıkları misafirlerine etkinlik düz...20:33 Bakan Ersoy: "Bu yıl daha da yüksek rakamlara ulaşacağız”
Sami Er
Yerel 15 Nisan 2021 - 13:23 Yorum: 0

Ahlat’ın yeni otobüs terminali hizmete açıldı

Bitlis'in Ahlat ilçesinde yapımı tamamlanan Ahlat Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali hizmete açıldı.

Ahlat’ın yeni otobüs terminali hizmete açıldı

Bitlis'in Ahlat ilçesinde yapımı tamamlanan Ahlat Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali hizmete açıldı.

Ahlat Belediyesi tarafından yaptırılan yeni şehirlerarası otobüs terminali bölgenin ve ilçenin hizmetine sunuldu. Yeni terminalde otobüs firmaları, lokanta ve kafeteryalar hizmet vermeye başladı. İşletmeciler ise yeni yerlerine taşınarak faaliyetlerine başladı. İlçenin mimari dokusuna uygun hayata geçirilen yeni otogar mimari özelliği ile dikkat çekerken, gerek ilçeye gerek bölgeye ekonomik olarak büyük katkı sağlayacak. Yeni terminal binasını gezen Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban, işletmecilerle görüştü. Yeni terminalin ilçenin gelecek 50 yılına hitap edecek kapasitede olduğunu belirten Çoban, terminalin ilçeye ve bölgeye hayırlı olması dileklerinde bulundu. Başkan Çoban, Ahlat'ın önemli turizm yerlerinden biri olması nedeniyle otogar noktasında sorun olduğunu belirterek, "Allah'a şükür bu sorunu da hallettik. Kültür ve mimari projemiz tamamlandı. İhalemiz tamamlandı. Şimdi işletmecilerimiz ile bir araya geldik. Ahlat model olmaya devam ediyor. Ahlat'ın kültür ve ticaretinin yanı sıra bölgenin de turizm ve ticaretine önemli katkı sağlayacaktır. Yeni otogarımız 1071 metrekare bina alanı olmak üzere toplamda 8 bin 500 metrekare alan üzerine yapıldı. Şehirlerarası otobüs terminalimiz ilçenin gelecek 50 yılına hitap edecek kapasitede olduğunu belirtmek isterim. Yeni terminalimiz ilçeye ve bölgeye hayırlı olsun" diye konuştu.

Başkan Çoban, ilçede yapılan ağaçlandırma seferberliğine de dikkat çekerken, yeşil alan ve ağaçlandırma çalışmalarına da son derece önem verdiklerini belirtti. Gerek ilçede gerek otogar çevresindeki ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarının da hızla devam ettiğini vurgulayan Çoban; "Terminalimizin çevre düzlenmesi ve peyzaj çalışmaları da önem veriyoruz. İlçemizde başlattığımız ağaçlandırma çalışmalarının yanı sıra yeni terminalimizin çevresinde de ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarımızı özenle sürdürüyoruz. Tüm ekibime teşekkür ediyorum" dedi.

Ahlat’ın yeni otobüs terminali hizmete açıldı

Ahlat’ın yeni otobüs terminali hizmete açıldı

Ahlat’ın yeni otobüs terminali hizmete açıldı

Ahlat’ın yeni otobüs terminali hizmete açıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber