Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Haziran 2016 - 09:38 Yorum: 0

Ahlat’ta 200 Öğrencilik Pansiyon Yapılıyor

Bitlis'in Ahlat ilçesinde 200 kişilik erkek öğrenci pansiyonu yapılıyor.

Ahlat’ta 200 Öğrencilik Pansiyon Yapılıyor

Bitlis'in Ahlat ilçesinde 200 kişilik erkek öğrenci pansiyonu yapılıyor. Ahlat Selçuklu Anadolu Lisesi alanı içerisinde yapımı başlayan pansiyonun, önümüzdeki eğitim-öğretim sezonuna yetiştirilmesi içinde çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor.

Pansiyon inşaatında incelemelerde bulunarak müteahhit firma yetkililerinden bilgi alan Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden, taşımalı eğitim kapsamında belde ve köylerden gelen öğrenciler için pansiyonun çok iyi olacağını belirtti. Özden; "Pansiyon yetersizliğinden dolayı öğrencilerimiz taşımalı eğitim kapsamında okullarına gidiş-geliş yapıyorlardı. Fakat nisan ayında yapımına başlanılan ve halen çalışmaları devam eden pansiyonun 2017 yılının eylül ayında bitmesi planlanmıştır. Ancak biz önümüzde ki eğitim-öğretim sezonuna pansiyonu yetiştirmek için çaba sarf ediyoruz. 4 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen pansiyon 5 katlı olacak. İlçemiz eğitimine katkı sunmak ve geliştirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İnşallah pansiyonunda tamamlanmasının ardından hem Selçuklu Anadolu Lisesi öğrencileri hem de kontenjan kalması halinde taşımalı eğitim gören diğer öğrencilerimizin de istifadesine sunulacaktır" dedi.

Ahlat’ta 200 Öğrencilik Pansiyon Yapılıyor

Ahlat’ta 200 Öğrencilik Pansiyon Yapılıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber