Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 07 Eylül 2016 - 10:18 Yorum: 0

Ahlat’ta açılan izcilik kursu devam ediyor

Bitlis'in Ahlat ilçesindeki Kitap Okuma Alışkanlığını Kazandırma Kültür Turizm ve Eğitim Derneği tarafından hazırlanan "Faydalı Çocuk Bilinçli Toplum...

Ahlat’ta açılan izcilik kursu devam ediyor

Bitlis'in Ahlat ilçesindeki Kitap Okuma Alışkanlığını Kazandırma Kültür Turizm ve Eğitim Derneği tarafından hazırlanan "Faydalı Çocuk Bilinçli Toplum Projesi" kapsamında açılan izcilik kursu devam ediyor.

İlçenin Kale Mahallesi'nde kurulan kampta 20 genç, uzman eğitmen eşliğinde izcilik eğitimini uygulamalı olarak almaya devam ederken, yapılan bir birinden güzel etkinlikler ise gençlerin izciliğe olan ilgisini arttırıyor. Konu hakkında gazetecilere açıklama yapan Kitap Okuma Alışkanlığını Kazandırma Kültür Turizm ve Eğitim Derneği Başkanı Abdurrahman Pirhasanoğlu, verilen eğitim kurslarının ardından uygulamalı eğitimlerin oldukça güzel ve verimli geçtiğini belirterek, "Faydalı Çocuk Bilinçli Toplum Projesi kapsamında yürütülen izcilik kursumuz, verilen kurs eğitimlerinin ardından doğada uygulamalı eğitimlere geçildi. Kursiyerlere çadır kurma, ip ile tırmanma, doğa şartlarında yaşama, izci yürüyüşü, halat çekme, birbirine karşı hoşgörülü olma, fedakâr olma, ahlaklı ve çalışkan olma, zor durumda kalınca nasıl davranılır, davranış biçimleri ve benzeri eğitimler verilirken, kursa katılan gençlerimize hem öğrenme hem eğlenme yoluyla faaliyet gösterilmektedir. İlki iki gün süren izci kampında çok verimli bir sonuç elde edildi. Kursiyerler, kursa katılmaktan çok memnun olduklarını belirterek, teşekkürlerini ilettiler. Kursumuz ve izci kamplarımız devam etmektedir" dedi.

Ahlat’ta açılan izcilik kursu devam ediyor

Ahlat’ta açılan izcilik kursu devam ediyor

Ahlat’ta açılan izcilik kursu devam ediyor

Ahlat’ta açılan izcilik kursu devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber