Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mart 2015 - 12:33 Yorum: 0

Ahlat'ta hibe ve kredi kaynakları semineri

BİTLİS (AA) - Ahlat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığının (ESOB) organizesiyle, Çalışma ve İş Kurumu ile KOSGEB İl müdürlükleri tarafından, hibe ve kredi kaynakları konularında...

Ahlat'ta hibe ve kredi kaynakları semineri

BİTLİS (AA) - Ahlat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığının (ESOB) organizesiyle, Çalışma ve İş Kurumu ile KOSGEB İl müdürlükleri tarafından, hibe ve kredi kaynakları konularında seminer verildi.

Ahlat Merkez Yatılı Bölge Ortaokulu'nda düzenlenen seminerde konuşan Ahlat ESO Başkanı Mesut Şeker, ilçedeki esnafların hibe ve kredi kaynakları konusunda bilgilenmeleri amacıyla, semineri düzenlediklerini belirtti.

Bitlis Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Alaattin Aslan ise esnaflara yönelik iş başı eğitimi ve işsizlik fonu konularında bilgi verdi.

KOSGEB İl Müdürü Fatih Kaya da KOBİ Destek Programı hakkında sunum yaptı.

Seminer esnafların sorularının cevaplandırılmasıyla sona erdi.

Seminere, Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu ve esnaf katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber