Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 01 Ekim 2014 - 11:08 Yorum: 0

Ahlat'ta işçiler kurayla belirlendi

BİTLİS (AA) - Ahlat'ta Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında işe alınacak 152 işçi kurayla belirlendi.İşkur tarafından yürütülen TYÇP kapsamında Ahlat Belediyesi ve...

Ahlat'ta işçiler kurayla belirlendi

BİTLİS (AA) - Ahlat'ta Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında işe alınacak 152 işçi kurayla belirlendi.

İşkur tarafından yürütülen TYÇP kapsamında Ahlat Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılacak işçilerin belirlenmesi için kura çekimi yapıldı. 

Ahlat Yatılı Bölge Okulu ile Zeki Peker Taziyeevinde noter huzurunda yapılan kura çekimlerinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki okullarda çalışacak 80 ve ahlat Belediyesinde çalıştırılacak 72 kişi belirlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden, hiçbir haksızlık olmaması için noter huzurunda şeffaf bir biçimde kura çekimi yapıldığını belirterek, kurayla belirlenen 80 kişinin okullara dağılımının yapılacağını söyledi.

Ahlat Belediye Başkan Yardımcısı Nail Uslu da kurada ismi çıkanlara yeni işlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber