Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 17 Mart 2018 - 13:58 Yorum: 0

Ahlat’ta kablo hırsızlığı: 4 gözaltı

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, Ahlat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan devriye görevi esnasında, Selçuklu Caddesi üzerinde bir...

Ahlat’ta kablo hırsızlığı: 4 gözaltı

Bitlis'in Ahlat ilçesinde kablo çalmaya çalışan 4 kişi yakalandı.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, Ahlat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan devriye görevi esnasında, Selçuklu Caddesi üzerinde bir araca kablo yüklemeye çalışan şahısların polisi görünce kaçmaya başladığı belirtildi. Açıklamada, "Bunun üzerine kovalamaca yaşanmış ve S.K., Ş.B., Ü.D. ve E.D. isimli şahıslar görevlilerimizce yakalanmış. Yapılan incelemede, şahısların Ahlat ilçemizde inşaatı devam eden bir binadan 40 metre fiber kabloyu çaldıkları anlaşılmış olup, şahıslarla ilgili gerekli adli işlem başlatılmıştır. Halkımızın canına ve malına kasteden suç ve suçlulara karşı mücadelemiz kararlılık ile devam edecektir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber