Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 30 Mart 2014 - 13:48 Yorum: 0

Ahmet Çakır, Fatih İlkokulu'nda oy kullandı

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Çakır, Fatih İlkokulu'nda oy kullandı

Ahmet Çakır, Fatih İlkokulu'nda oy kullandı

MALATYA  - Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, Fatih İlkokulu'nda oy kullandı.

Fatih İlkokulu'ndaki 2323 nolu sandıkta oyunu kullanan Çakır, çıkışta basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 4 aydır yoğun bir tempoda çalıştıklarını ve halkın karşısına çıktıklarını söyledi.

Okulları gezdiğini ve gezmeye devam edeceğini belirten Çakır, bugünün milletin iradesinin tecelli edeceği bir gün olduğunu vurgulayarak, "Gerçekten çok sakin, gayet güzel. Ciddi bir katılımın olduğunu gördüm, yüksek bir katılım bekliyoruz. İnşallah, bu seçim başta Malatyamız için, Malatya'da yaşayan bütün hemşehrilerim için, ülke için, tüm Türk halkı için hayırlara vesile olur. İnşallah seçimle birliğimiz, beraberliğimiz daha da pekişecek" diye konuştu.

Seçim öncesi yaşanan çalkantılı dönemin durulacağını dile getiren Çakır, şunları söyledi:

"Çünkü burada halk iradesini ortaya koyacak. Herkese düşen, halkın iradesine saygı duymaktır. Herkes söyleyeceğini söyledi, siyasetini, politikalarını ortaya koydu. Zaman zaman çirkin şeyler de yaşandı. Bunların yaşanmasını doğal olarak da görmemek lazım ama neticede sandıklar bunları tamamen aklıyor diyebiliriz. Bu tür söylentiler olsun, birtakım manipülasyonlar olsun bunları inşallah sandık paklayacak, aklayacak. Ben oyunu kullanan bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum. İnşallah Malatyamız için hayırlı bir netice olur. Hayırlı ve uğurlu olsun."

Oy kullandıktan sonra okuldaki vatandaşlarla görüşen Çakır, seçimin hayırlı olmasını diledi. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber