Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 21 Ağustos 2014 - 22:08 Yorum: 0

Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesi

AK Parti Konya İl Başkanı Sorgun:

Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesi

KONYA (AA) - Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun, AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesi memleketi Konya'da, AK Parti İl Binası önünde düzenlenen törenle kutlandı.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, parti binası önünde toplananlara hitaben, bugünün Konya ve Türkiye için tarihi öneme sahip olduğunu söyledi.

Dışişleri Bakanı Davutoğlu'nun, AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesinin Ortadoğu, Balkanlar, Kafkaslar ve Orta Asya için önemli olduğunu vurgulayan Sorgun, "Biz onu hemşehricilik için, isminin başında profesör unvanı bulunduğu için, koltuktan güç aldığı için değil koltuğa güç kattığı için seviyoruz" dedi.

Sorgun, Davutoğlu'nun bilge ve mütevazı bir kişiliğe sahip olduğunu vurgulayarak, "Sayın Bakanımızı samimi yaklaşımı, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi, değerlerimize olan öz güveninden ve kararlı tutumundan dolayı seviyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından il binası önüne kurulan dev ekranda Davutoğlu'nun hayatından kesitlerin yer aldığı kısa film izletildi. Davutoğlu'nun konuşmalarından hazırlanan belgesel ise partililerce coşkuyla alkışlandı.

Kutlama törenine AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya ile Konya büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarının yanı sıra partililer katıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber