Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 22 Ağustos 2014 - 12:18 Yorum: 0

Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam: "Parti olarak Türkiye'ye ve bütün demokratik ülkelere örnek olacak mükemmel bir süreç yönettiğimizi düşünüyorum. Demokrasiye son derece uygun ve istişarelerle örülü bir süreç bu. Partimizin kararıdır. Davutoğlu'nun

Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesi

AFYONKARAHİSAR (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesine ilişkin, "Parti olarak Türkiye'ye ve bütün demokratik ülkelere örnek olacak mükemmel bir süreç yönettiğimizi düşünüyorum. Demokrasiye son derece uygun ve istişarelerle örülü bir süreç bu. Partimizin kararıdır. Davutoğlu'nun Genel Başkan adayı olarak açıklanmasını olumlu karşılıyorum" dedi. 

İslam, Afyonkarahisar'da bir termal otelde düzenlenen "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürleri İstişare Toplantısı" öncesi gazetecilerin Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı olarak açıklanmasını nasıl değerlendirdiği sorusu üzerine, AK Parti'nin bütün demokratik ülkelere örnek olacak bir süreci yönettiğini söyledi.

"Parti olarak Türkiye'ye ve bütün demokratik ülkelere örnek olacak mükemmel bir süreç yönettiğimizi düşünüyorum" diyen İslam, şu ifadeleri kullandı:

"Demokrasiye son derece uygun ve istişarelerle örülü bir süreç bu. Partimizin kararıdır. Davutoğlu'nun Genel Başkan adayı olarak açıklanmasını olumlu karşılıyorum. Fevkalade olumlu bir karar olduğunu düşünüyorum. Bugünlerde Türkiye'de hareketimizin, davamızın bundan sonra yükselerek, ivme kazanarak devam edeceğini gösteren gelişmeler yaşıyoruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber