Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Ağustos 2014 - 12:48 Yorum: 0

Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesi

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Bartık:

Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesi

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesine ilişkin, Türkiye'de yeni bir dönemin başladığını bildirdi.

Bartık, yazılı açıklamasında, Davutoğlu'nun siyasi deneyimleri ve entelektüel birikimiyle Türkiye'ye en iyi şekilde hizmet edeceğine inandığını belirtti.

Türkiye'nin içine girdiği yeni dönemde hedefinin ekonomik atılım olması gerektiğini vurgulayan Bartık, şunları kaydetti:

"Ahmet Davutoğlu'nu AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan adayı olarak gösterilmesinden dolayı tebrik ediyor ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnanıyorum ki Davutoğlu haftaya gerçekleşecek AK Parti Kongresi'nde genel başkan seçilmesi halinde yıllardır edindiği siyasi deneyim ve entelektüel birikimi ile güçlü Türkiye vizyonuna en iyi şekilde hizmet edecektir."

Türkiye için yeni bir dönemin başladığına dikkati çeken Bartık, iş dünyası olarak bu yeni dönem aktörlerinden beklentilerinin huzur, güven ve istikrarın devamı olduğunu ifade etti.

Bartık, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Türkiye'nin yeni Cumhurbaşkanı, yeni Başbakanı ve yeni kabinesinden bu istikrarın devamı için çalışmalarını ve 2023 Türkiye'sine iş dünyasının yanında yürümelerini istiyoruz. Bu ülkede sosyal ve ekonomik refah reel sektörün omuzlarında yükselecektir. Daha güçlü bir Türkiye için hep beraber siyasal tartışmalara, kutuplaşmalara son verip, ekonomiye, üretime ve istihdama odaklanmamız gerekiyor. Yeni dönemde hedef ekonomik atılım olmalı."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber