Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 22 Kasım 2016 - 13:33 Yorum: 0

Ahmet Hamdi Nayir: Sağlık hizmeti en önemli tercih sebebi

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, kişilerin bir ili tercih etmesinin en önemli sebeplerinden birisinin de sunulan sağlık hizmetlerinin olduğunu kaydetti.

Ahmet Hamdi Nayir: Sağlık hizmeti en önemli tercih sebebi

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, kişilerin bir ili tercih etmesinin en önemli sebeplerinden birisinin de sunulan sağlık hizmetlerinin olduğunu kaydetti.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tıbbi Onkoloji Radyoterapi Ünitesi'nin açılış töreninde konuşan Vali Nayir, "İllerin refah seviyesini, tercih edilebilirliğini belirleyen ana unsurlarının başında sağlık imkanlarının gelmektedir. Sağlık imkanlarını eğitim ve istihdam imkanları takip ediyor. Kişilerin bir ili tercih etmesinin en önemli sebeplerinden biri sunulan bu imkanlardan en iyi şekilde istifade edebilmesidir. Göç sebeplerine baktığınızda da sunulan imkanların eksikliğini göreceksiniz. Yaşayanlar refah seviyesini yükseltmiş oluyor bu imkanlarla, gidenler de kendisine sebep bulmuş oluyor. Eğer ilimiz için de düşünürsek biz, Kütahya'nın daha büyümesini, burada kalanların refah seviyesinin yükselmesini istiyorsak bu üç imkanın burada sağlanması için çalışmamız lazım. Bu imkanların sağlanmasında düşünenler, karar verenler, süreçlerini takip edenler ve bu imkanları ilimize kazandırmada emeğe geçenlere ilimiz adına şükranlarımı arzetmek istiyorum. Bu imkanlar her ile nasip olmayan, özelliği arzeden yerler. Oradaki uzman personel durumu da dikkate alınarak sağlanan imkanlar. Kendimizi şanslı sayıyoruz. Merkezi yönetim, yerel yönetimin yanında bu işin bilgi ve ilgisine sahip milletvekillerimizle bu işi takip ederek hizmetleri daha iyiye götürmeye çalışıyoruz. Halk arasında yaygın bir deyim vardır. "Ne Allah oralara düşürsün, ne Allah oralarsız etsin" diye. Ben de buradaki bu hizmetlerin ihtiyacı olanlara en iyi şekilde hizmet vermesi, inşallah ihtiyaca da hiç fırsat vermemesi şeklinde bir temenniyle emeği geçenlere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.(EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber