Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 30 Eylül 2016 - 13:13 Yorum: 0

“Ahmet Yesevi” konulu şiir ve kompozisyon yarışması

Milli Eğitim Bakanlığı ve Ahmet Yesevi Üniversitesi işbirliğinde "UNESCO 2016 Hoca Ahmet Yesevi Yılı" kapsamında şiir ve kompozisyon yarışması düzenlenecek.

“Ahmet Yesevi” konulu şiir ve kompozisyon yarışması

Milli Eğitim Bakanlığı ve Ahmet Yesevi Üniversitesi işbirliğinde "UNESCO 2016 Hoca Ahmet Yesevi Yılı" kapsamında şiir ve kompozisyon yarışması düzenlenecek. Yarışmaya son katılım tarihi ise 25 Kasım 2016 olarak belirlendi.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Ahmet Yesevi Üniversitesi işbirliğinde, Türkiye genelindeki Milli Eğitim Bakanlığına bağlı liselerde "UNESCO 2016 Hoca Ahmet Yesevi Yılı"na ilişkin, yılın anlam ve önemini belirten şiir ve kompozisyon dallarında yarışma düzenlenecek. Söz konusu yarışmaya katılacak öğrencilerin, 25 Kasım 2016 tarihine kadar, "Ahmet Yesevi" konulu şiir ve kompozisyonlarını okul müdürlüklerine teslim etmeleri gerekiyor.

Ahmet Yesevi Üniversitesi tarafından şiir ve kompozisyon yarışmasında derece alan öğrencilerin ödül dağlımı ise birinciye bin 500 TL, ikinciye bin TL, üçüncüye ise 750 TL olarak belirlendi. Mansiyon Ödüllerinin ise her dalda ikişer öğrenci olmak üzere 500'er TL olacağı açıklandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber