Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 08 Eylül 2016 - 10:28 Yorum: 0

Ahmet Yesevi Üniversitesinde "Öğrenciler Soruyor, Başkan Cevaplıyor"

Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Musa Yıldız, Filoloji Fakültesi öğrencileriyle "Öğrenciler Soruyor, Başkan Cevaplıyor" adlı...

Ahmet Yesevi Üniversitesinde 'Öğrenciler Soruyor, Başkan Cevaplıyor'

Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Musa Yıldız, Filoloji Fakültesi öğrencileriyle "Öğrenciler Soruyor, Başkan Cevaplıyor" adlı bir program gerçekleştirdi.

Yaklaşık iki saat süren toplantıya sadece Başkan Prof. Dr. Musa Yıldız ve öğrenciler katıldı. Mütevelli Heyet Başkanı yaptığı konuşmada; öğrencilere eğitim açılışının hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, Ahmet Yesevi Üniversitesinin iki ülkenin ortak devlet üniversitesi olmasının önemine vurgu yaptı. Kazakistan'da 120'den fazla üniversitenin bulunduğunu ve bu Üniversiteler arasında Ahmet Yesevi Üniversitesinin ilk onda olduğunu, önümüzdeki yıllarda ilk 5 üniversite arasına girmeyi amaçladıklarını belirtti.

Prof. Dr. Musa Yıldız, "Bir yılı aşkın bir süredir, Ahmet Yesevi Üniversitesinin ağır sorumluluğunu mesai arkadaşlarımla birlikte taşımaya çalışıyoruz. Amacımız, eğitim ve araştırma kalitemizi her geçen yıl daha da arttırarak, sizleri çağımızın ve geleceğin gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatarak en iyi şekilde hayata hazırlamaktır" ifadesini kullandı.

Prof. Dr. Yıldız, öğrencilere başarılı bir eğitim dönemi geçirmelerini dileyerek, sözü öğrencilere verdi. Başkan Yıldız'ın özel olarak dinlediği öğrenciler, bugüne kadar gerçekleştirilen hizmetler için teşekkürlerini iletirken sorun ve çözüm önerilerini de Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Musa Yıldız ile paylaştılar.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber