Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 30 Mayıs 2016 - 10:48 Yorum: 0

Ahmet Yesevi Üniversitesinde Türkçe Yeterlik Sınavı Heyecanı

Yunus Emre Enstitüsü tarafından tüm dünyada eşzamanlı olarak bu yıl 28-29 Mayıs 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen Türkçe Yeterlik Sınavı, Ahmet Yesevi...

Ahmet Yesevi Üniversitesinde Türkçe Yeterlik Sınavı Heyecanı

Yunus Emre Enstitüsü tarafından tüm dünyada eşzamanlı olarak bu yıl 28-29 Mayıs 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen Türkçe Yeterlik Sınavı, Ahmet Yesevi Üniversitesinin Türkistan yerleşkesinde de yoğun bir katılımla yapıldı.

Yunus Emre Enstitüsü Astana Türk Kültür Merkezinden gelen Türkiye Türkçesi Okutmanı Ahmet Şahin'in koordinatörlüğünde ve Ahmet Yesevi Üniversitesi Filoloji Fakültesi öğretim görevlisi Turgay Akduruş'un eşliğinde gerçekleştirilen Türkçe Yeterlik Sınavında, adayların oldukça heyecanlı oldukları da gözlerden kaçmadı.

Sınav sonrası ise Yunus Emre Enstitüsü Astana Türk Kültür Merkezi görevlisi Ahmet Şahin ve Üniversitemiz öğretim görevlisi Turgay Akduruş ile Türkçe Yeterlik Sınavına giren öğrenciler hep birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber