Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mart 2015 - 09:23 Yorum: 0

Aile hekimleri ve sağlık personeline iletişim eğitimi

SİVAS (AA) - Şarkışla Toplum Sağlığı Merkezi'nde görevli aile hekimleri ve sağlık personeline iletişim eğitimi verildi.Sivas Halk Sağlığı Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler...

Aile hekimleri ve sağlık personeline iletişim eğitimi

SİVAS (AA) - Şarkışla Toplum Sağlığı Merkezi'nde görevli aile hekimleri ve sağlık personeline iletişim eğitimi verildi.

Sivas Halk Sağlığı Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Murat Çetintaş, Toplum Sağlığı Merkezi'nde, sağlık okur yazarlığı, sağlık iletişimi, kişiler arası ilişkiler ve protokol konularında aile hekimleri ve sağlık personeline bilgiler verdi.

Çetintaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bilgilendirme toplantılarını diğer ilçelerde de yapacaklarını belirterek, "Çalışanlarımızın sorunlarını dinliyoruz, çözüm üretmek için şartlar oluşturuyoruz. Konuyla ilgili çalışmalarımızı müdürlüğümüze raporla ileteceğiz. Bütün ilçelerimizde eğitimleri bu ay sonuna kadar tamamlamış olacağız" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber