Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 10 Ekim 2016 - 13:48 Yorum: 0

Aile katliamından kurtuldu 8 yıl sonra intihar etti

Adana'da 8 yıl önce ağabeyi tarafından babası, annesi, iki kardeşi, yengesi ve 3 yeğeni tabancayla öldürülen, hastanede tedavi gördüğü için katliamdan...

Aile katliamından kurtuldu 8 yıl sonra intihar etti

Adana'da 8 yıl önce ağabeyi tarafından babası, annesi, iki kardeşi, yengesi ve 3 yeğeni tabancayla öldürülen, hastanede tedavi gördüğü için katliamdan kurtulan H.Y. olayın yaşandığı 11. kattaki evlerinden atlayarak intihar etti.

2 Haziran 2009 tarihinde meydana gelen olayda, astsubaylıktan atılma Murat Y, yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle Çukurova ilçesi Huzurevi Mahallesi 77226 Sokak'taki Özemek Sitesi A Blok'taki 11. katta bulunan evlerinde babası İbrahim Y (64), annesi Günay Y (62), yeğenleri Vedat Y (6) Halil İbrahim Kopar (17), Arif Kopar (19), yengesi Gül Y ve kardeşleri Ali Y ve Nalan Y'yi tabancayla başlarından vurarak öldürdü.

Aile katliamı yaptıktan sonra evde intihar etmek için veda mektubu yazarken yakalanan Murat Y. ise yargılandığı mahkemece 8 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına mahkum edildi.

Olay günü Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde tedavi gören Murat Y'nin kız kardeşi H.Y (43) ise olaydan 8 yıl sonra bugün öğle saatlerinde katliamın yaşandığı 11. kattaki evlerinin balkonundan beton zemine atlayarak intihar etti.

H.Y'nin cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber