Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
09:12 İzmir’de 12 yaşındaki kız çocuğunu taciz iddiasıyla aranan şüpheli yakaland...09:11 Bayburt’ta 59 bin 563 seçmen sandık başına gidecek09:10 Gönüllü gençler mezarlığı temizledi09:07 Kamyonete çarpmamak için manevra yapan ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı09:01 Gaziantep’te kaçakçılık operasyonu: 4 gözaltı09:00 İnşaat sahasından elektrik kablosu çalan şahıs suçüstü yakalandı08:47 180 milyonluk sazan sarmalı operasyonu: 20 tutuklama08:44 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:41 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirild...08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı
Sami Er
Yerel 12 Eylül 2016 - 10:03 Yorum: 0

‘Aile Üniversitesi’ne kayıtlar başlıyor

Karşıyaka Belediyesi, Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) ve Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Aile Araştırmaları ve Uygulama Merkezi tarafından hayata...

‘Aile Üniversitesi’ne kayıtlar başlıyor

Karşıyaka Belediyesi, Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) ve Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Aile Araştırmaları ve Uygulama Merkezi tarafından hayata geçirilen "Aile Üniversitesi" projesinde geri sayım başladı. Aile yapısını güçlendirmek adına anne ve babalara verilecek eğitimler için 19-30 Eylül tarihleri arasında kayıt yaptırılabilecek.

Çocuklara ve ebeveynlere yönelik bilinçlendirme çalışmaları ile farkındalık yaratan Karşıyaka Belediyesi; Ege İş Kadınları Derneği ile Dokuz Eylül Üniversitesi Aile Araştırmaları ve Uygulama Merkezi işbirliğinde yeni bir uygulamayı daha hayata geçiriyor. Bozulan aile yapısını onarmak, anne-baba-çocuk ilişkilerini güçlendirmek ve sağlıklı aile yapısı ile topluma yön vermek hedefiyle oluşturulan "Aile Üniversitesi'ne kayıtlar 19 Eylül'de başlıyor.

İlk ders 4 Ekim'de

Eğitimlere katılmak isteyenler 30 Eylül'e kadar Karşıyaka Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü'ne, kimlik fotokopisi ve iki adet vesikalık fotoğraf ile başvuru yapabilecek. Dersler ise 4 Ekim'de başlayacak. Anne ve babalara; aile hukuku, aile sağlığı, din, bütçe yönetimi, iletişim, zaman yönetimi ve girişimcilik konularında eğitimler verilecek. Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleşecek eğitimleri başarıyla tamamlayanlar sertifika alacak.

"Aile yapısı güçlenecek"

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Toplumun en önemli yapı taşı ailedir. Kendi aralarındaki sorunlarını çözen anne-baba, çocuğuna da faydalı olur ve bu sayede toplum gelişir. Bu bilinçle aile yapısının güçlendirilmesine büyük önem veriyor, katkı sağlamak adına "Aile Üniversitesi" projesini hayata geçiriyoruz. Aile bireyleri bu "üniversitedeki" deneyimleri mutlaka yaşamalı" dedi.

‘Aile Üniversitesi’ne kayıtlar başlıyor

‘Aile Üniversitesi’ne kayıtlar başlıyor

‘Aile Üniversitesi’ne kayıtlar başlıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber