Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 09 Eylül 2016 - 15:13 Yorum: 0

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Şermin Zil’in Kurban Bayramı Mesajı

Erzurum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Şermin Zil, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Şermin Zil’in Kurban Bayramı Mesajı

Erzurum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Şermin Zil, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Zil, kurban bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, şu ifadelere yer verdi: " Bayramlar kaynaşma günleridir. Karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörünün en yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramına daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar uzakların yakın olduğu, ailelerin kalabalıklaştığı ve sevdiklerimizle kucaklaştığımız özel günlerimizdir. Bayramların en temel vasfı; bayram yapamayanların üzüntüsüne, ortak olmak ve yaşanan sevinci en geniş anlamda paylaşmaktır. Milletimizi güçlü kılan büyük medeniyet geleneğimizin, derin kültürel varlığımızın ve manevi değerlerimizin kazandırdığı dayanışma ruhu, aynı zamanda bizim en büyük enerji kaynağımızdır'

Kimsesizlere Sahip Çıkılmalı

Bayramlarda kimsesizlere sahip çıkılmasını isteyen Zil, "Bayram vesileyle ekonomik durumları iyi olan vatandaşlarımızın yoksul vatandaşlarımıza kucak açmaları, ihtiyaç sahiplerinin sofrasına zenginlik katmaları, yetimlerimizin yüzünü güldürmeleri, zengin ile yoksulun birbirleriyle kaynaşması her bayram olduğu gibi bu bayramda da görmeyi en çok arzuladığımız bir tablodur. Çocuk yuvasındaki çocuklarımızı, yaşlılarımızı, kimsesiz vatandaşlarımızı, engellilerimizi bu bayram yalnız bırakmayalım. Ziyaretlerimize ağırlık verelim. Bu duygularla Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa, İslam âlemine ve ülkemize sağlık, huzur ve barış getirmesi temennisiyle, tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlarım" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber