Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...
Yerel 15 Mayıs 2016 - 11:44 Yorum: 0

Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Zil’in Aile Haftası Mesajı

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Şermil Zil, Aile Haftası dolayısı ile bir mesaj yayımlandı.

Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Zil’in Aile Haftası Mesajı

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Şermil Zil, Aile Haftası dolayısı ile bir mesaj yayımlandı.

Aile haftasının tarihçesine değinen Zil, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, ailenin korunması ve güçlendirilmesi amacıyla 1993 yılında aldığı bir kararla, 1994 yılından itibaren her yılın 15 Mayıs tarihinin "Aile Günü", bu günün içinde yer aldığı haftanın ise "Aile Haftası" olarak kutlanmasını öngörmüştür. Toplumun çekirdeği olan aile kurumu, yapısı ve temel işlevleri bakımından alternatifi olmayan bir kurumdur. Aile, çocukların bakımı ve yetiştirilmesi, yeni kuşaklara kültürel kimliğin ve değerlerin kazandırılması, tarihsel ve toplumsal bilincin aktarılması gibi temel işlevleriyle birlikte birey ile toplum arasında temel bir köprüdür.'

Zil, toplumun en küçük birimini oluşturan ailenin, sağlıklı bir toplum oluşmasında vazgeçilmez bir kurum olduğunu belirtti.

'AİLE EĞİTİMLERİNE YOĞUNLAŞACAĞIZ'

Türk toplumunun, tarih boyunca aile değerlerine verdiği önemle gelişmesini sürdürdüğü ve kültürel kimliğini korumayı başardığı belirtilen Zil, şunları kaydetti: "Güçlü aile yapısı, güçlü toplum demek olup, aile içindeki sevgi, saygı, dayanışma, hoşgörü, sadakat, sorumluluk ve inanç birliği ortak değerlerimizdendir. Çünkü geleceğimiz olan çocuklar anne babaya, aileye emanettir. Ülkenin geleceğini düşünen herkes için ailenin vazgeçilmez öncelikte olduğu inancından hareketle Aile Haftası ve 15 Mayıs Aile Günü'nde toplumun tüm kesimlerinin aile konusunda bilinçlendirilmesini, ailenin güçlendirilmesi ve korunması konusunda yapılacaklara vesile olmasını temenni ediyorum. Aile içinde sağlıklı iletişiminin sağlanması ve karşılıklı sevgi-saygı duygularının yoğun olarak yaşanması dileklerimle, tüm Erzurumluların "Aile Haftası"nı kutluyor, aileleriyle birlikte yaşam boyu sağlıklı ve mutlu yarınlar diliyorum"

Zil, Aile Haftası dolayısıyla aile eğitimlerine yoğunlaşacaklarını da ifade etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber