Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 26 Eylül 2016 - 10:38 Yorum: 0

Aileler okul alışverişinde CarrefourSA’ya güvendi, satışlar yüzde 48 arttı

CarrefourSA, satışa sunduğu okul ve kırtasiye ürünleri ile bu yıl da ilk tercih edilen adreslerden biri oldu ve kırtasiye satışlarında geçen yılın...

Aileler okul alışverişinde CarrefourSA’ya güvendi, satışlar yüzde 48 arttı

CarrefourSA, satışa sunduğu okul ve kırtasiye ürünleri ile bu yıl da ilk tercih edilen adreslerden biri oldu ve kırtasiye satışlarında geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 48 artış sağladı.

Çocukların yıl boyu kullanacağı kırtasiye ürünlerinde, kaliteli, sağlığa zararsız ve güvenli okul malzemeleri sunan CarrefourSA, velilerin bu yıl da hem ekonomik hem de güvenle alışveriş yapmalarını sağladı. Veliler okul alışverişlerinde çocuk sağlığına uygunluğu test ettirilen kırtasiye ürünlerini, uzman toksikologlar tarafından güvenlik açısından onaylatan CarrefourSA'yı tercih etti. Güvenli, kaliteli ve ekonomik fiyatlarla satışa sunduğu okul ve kırtasiye ürünleriyle bu yıl da öğrenci ve velilerin okul öncesi alışverişte ilk adresleri arasında yer alan CarrefourSA, kırtasiye satışlarında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 48 artış sağladı.

Mevzuata uygun malzemeleri yeniden test ettirmişti

Güveni her zaman ön planda tutan CarrefourSA, bu yıl da bir ilke imza atarak satışa sunduğu Avrupa Birliği mevzuatlarına uygun kırtasiye malzemelerini ayrıca bağımsız bir kuruluş olan İntertek laboratuvarlarında yeniden test ettirmişti. CarrefourSA, yapılan çalışmada onaylanmayan hiçbir ürünü raflarına almamıştı. CarrefourSA tarafından çocuk sağlığına uygunluğu test ettirilen kırtasiye ürünlerinin, uzman toksikologlar tarafından güvenliği onaylanmıştı.

"Çocuklar için hassasiyetimiz aileler tarafından takdir gördü"

CarrefourSA Genel Müdürü Hakan Ergin, okul alışverişinde güvenli ürün seçiminin önemine vurgu yaparak şunları söyledi:

"CarrefourSA olarak kırtasiye malzemeleri konusunda çocuklarımızın sağlıklarına en üst seviyede önem verdiğimizi her zaman söylüyoruz. Çocuklarımız bizim geleceğimiz bu nedenle onlar için zararlı olabilecek tüm ürünleri raflarımızın dışında bıraktık. Bu hassasiyetimiz aileler tarafından da takdir gördü. Kırtasiye satışlarımızda geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 48 artış sağladık. Anne babalar okul alışverişinde gönül rahatlığıyla CarrefourSA'yı tercih edebilir, içlerini rahat tutabilirler."

Aileler okul alışverişinde CarrefourSA’ya güvendi, satışlar yüzde 48 arttı

Aileler okul alışverişinde CarrefourSA’ya güvendi, satışlar yüzde 48 arttı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber