Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Temmuz 2017 - 16:58 Yorum: 0

Aileler, vasilik konusunda bilgilendirildi

Tepebaşı Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi tarafından yetersiz bireylerin ailelerine yönelik düzenlenen seminerde, hukuksal konularda bilgilendirme...

Aileler, vasilik konusunda bilgilendirildi

Tepebaşı Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi tarafından yetersiz bireylerin ailelerine yönelik düzenlenen seminerde, hukuksal konularda bilgilendirme yapıldı.

Tepebaşı Belediyesi Özdilek Sanat Merkezi'nde düzenlenen seminerde Avukat Özgül Aydemir Yaşar, ailelere vasilik ile ilgili bilgiler aktardı. Vasi tayini yapılabilmesi için gerekli şartlar, yasal makamlar önünde imza yetkisi, hukuki işlem yapılması gerekli durumlarda dikkat edilmesi gereken unsurlar gibi konuların ele alındığı seminere çok sayıda aile katıldı. Ailelerden gelen soruların da yanıtlandığı seminerde katılımcılar, yasal düzenlemeler ile ilgili birçok konuda aydınlatıldı.

Aileler, vasilik konusunda bilgilendirildi

Aileler, vasilik konusunda bilgilendirildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber