Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Eğitim 26 Haziran 2021 - 10:38 Yorum: 0

Ailelerin sınav heyecanı

Nevşehir'de Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS)birinci oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) öncesinde ailelerin sınava girecek olan çocuklarından...

Ailelerin sınav heyecanı

Nevşehir'de Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS)birinci oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) öncesinde ailelerin sınava girecek olan çocuklarından daha heyecanlı olması dikkatlerden kaçmadı.

Türkiye'nin 81 ilinde olduğu gibi Nevşehir'de de Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) birinci ayağı olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) heyecanı başladı. Nevşehir'de sınava katılacak olan öğrenciler, belirlenen okullarda YKS sınavına girmek için koşar adımlarla yetişmeye çalıştı. Korona virüs salgını tedbirleri kapsamında okullarda bulunan görevliler, bina girişlerinde kurulan masaların üzerinde ilk olarak öğrencilerin sosyal mesafe kuralına uyarak ellerini dezenfekte etmelerini sağladı.

Çocuklarını sınava gireceği okullara getiren ailelerinde heyecanı dikkatlerden kaçmadı. Çocuklarını sınava gönderen aileler oldukça heyecanlı olduklarını ifade ederken bizler çocuklarımızdan daha heyecanlıyız diye görüş belirttiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber