Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 25 Eylül 2017 - 01:53 Yorum: 0

Ailesiyle yolun karşısına geçmek isteyen kadına araba çarptı: 1 ölü

Ümraniye'de kocası ve çocuğla yolun karşısına geçmek isteyen kadına otomobil çarptı.

Ailesiyle yolun karşısına geçmek isteyen kadına araba çarptı: 1 ölü

Ümraniye'de kocası ve çocuğla yolun karşısına geçmek isteyen kadına otomobil çarptı. Kazada Binnur Arabul (37) olay yerinde hayatını kaybetti. Arabul'a çarpan otomobil ise olay yerinden hızla uzaklaştı.

Kaza, saat 23.00 sıralarında Site Mahallesi Samanyolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Düğünden döndüğü iddia edilen Binnur Arabul(37), kocası ve çocuğu ile yolun karşısına geçmek istedi. O sırada cadde üzerinde hızla seyir eden sürücüsü ve plakası belirlenemeyen otomobil, Arabul'a çarptı. Otomobil ise olay yerinden hızla uzaklaştı. Çarpmanın etkisiyle Arabul kanlar içerisinde yere yığıldı. Çevredeki vatandaşlar yerde yatan Arabul'un yardımına koştu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Arabul'un hayatını kaybettiğini belirledi. 37 yaşında ki Binnaz Arabul'un cenazesi olay yerine gelen cenaze aracıyla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekipleri kaza nedeniyle kaza yerine şerit çekerek caddeyi trafiğe kapattı. Cenazenin yoldan kaldırılmasıyla trafik normale döndü.

Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber