Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 24 Ağustos 2017 - 11:28 Yorum: 0

Ak: "Buzdolabı tamircisi üzerinde emniyet binası kalmayacak"

Bursa Emniyet Müdürlüğüne atanan Adana Emniyet Müdürü Osman Ak, İçişleri Bakanlığının onayı ile Adana'nın 50 yıllık emniyet binası sorununu çözdüklerini...

Ak: 'Buzdolabı tamircisi üzerinde emniyet binası kalmayacak'

Bursa Emniyet Müdürlüğüne atanan Adana Emniyet Müdürü Osman Ak, İçişleri Bakanlığının onayı ile Adana'nın 50 yıllık emniyet binası sorununu çözdüklerini belirterek, "Artık buzdolabı tamircisi üzerinde emniyet binası olmayacak" dedi.

Emniyet müdürü Osman Ak, Adana'daki son gününde bile icraatlarına devam etti. Ak, İçişleri Bakanlığının onayı ile Adana'da önümüzdeki 50 yılın emniyet müdürlüğü ve polis merkezi binalarının planının yapıldığını söyledi. Hem Adana merkez hem de 16 ilçenin planlamasının yapıldığını anlatan Ak, "Artık buzdolabı tamircisi üzerinde emniyet binası olmayacak. Artık böyle bir görüntü kalmayacak. Şimdi bunun imzasını atıyorum. Adana'nın 50 yıl emniyet binası sorunu olmayacak" diye konuştu.

Zırhlı yunus ekipleri göreve başladı

Osman Ak, daha sonra güney mahallelerde terör olaylarına ve çetelere karşı mücadele etmek için oluşturulan zırhlı yunus araçlarının tanıtımını yapıp göreve başlattı. Ak, zırhlı araçların 6 tane olduğunu ve 56 polisin 7 gün 24 saat esasına göre görev yapacağını, daha sonra da bütün Adana'ya yayılacağını anlatarak, "Bu proje ile alan hakimiyeti sağlayıp, çete ve terör örgütlerine göz açtırmayacağız. Bu proje daha önceki çalışmalarımızın devamı niteliğinde" diye konuştu.

Emniyet müdürü Osman Ak, daha sonra zırhlı yunus ekibinde görev alan polislere başarılar diledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber