Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ağustos 2014 - 17:53 Yorum: 0

AK Parti 1. Olağanüstü Büyük Kongresi'ne doğru

BOLU (AA) - AK Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, partisinin 27 Ağustos’ta Ankara’da düzenleyeceği 1. Olağanüstü Büyük Kongresi'yle Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu ilkeler,...

AK Parti 1. Olağanüstü Büyük Kongresi'ne doğru

BOLU (AA) - AK Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, partisinin 27 Ağustos’ta Ankara’da düzenleyeceği 1. Olağanüstü Büyük Kongresi'yle Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu ilkeler, açtığı yol ve inşa ettiği hizmet yolunda yeni bir sayfa açılacağını söyledi.

Coşkunyürek,  düzenlediği basın toplantısında, kongreye Bolu’dan 27 araçla yaklaşık 700 kişinin katılacağını söyledi.

AK Parti'nin milletin bağrından çıktığını belirten Coşkunyürek, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın rehberliğinde ve genel başkan adayımız, mevcut Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun yönetiminde bu kutlu ve büyük yürüyüş yeni aşamalara, yeni ufuklara ulaşmaya devam edecektir. Milletimiz gerek ülke yönetiminde, gerekse belediyelerde bize olan güvenini sürekli göstermiştir. Bizim çabamız, bu büyük güvene daha çok çalışarak, daha yeni işler yaparak bu güvene layık olmaya çalışmaktır. Türkiye güçlü, demokratik, müreffeh ve saygın bir ülke olma hedefine daha büyük bir azimle yürüyecektir. AK Parti, bu yeni aşamada milletin sesi olmaya devam edecektir." 

Toplantıya Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve il yönetim kurulu katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber