Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Ağustos 2014 - 18:18 Yorum: 0

AK Parti 1. Olağanüstü Büyük Kongresi'ne doğru

AK Parti İl Başkanı Çivitcioğlu:

AK Parti 1. Olağanüstü Büyük Kongresi'ne doğru

ÇANKIRI (AA) - AK Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, "27 Ağustos'ta hizmet yolunda yeni bir sayfa açılacak" dedi.

Çivitcioğlu, parti il binasında düzenlediği basın toplantısında, yeni bir döneme girildiğini söyledi.

AK Parti’nin iktidara gelmesiyle Türkiye'de birçok alanda ilklerin yaşandığını anlatan Çivitcioğlu, "Partimizi 2001'de kurduğumuzda ülkemiz her alanda mahrumiyetler ve krizler içindeydi. Milletimiz yokluklara, yolsuzluklara, yoksunluklara mahkum edilmişti. Biz milletin bize verdiği güçle her soruna el attık. Bugüne dek başkalarının yapılamaz dediği bir çok büyük icraatı gerçekleştirdik, hayalleri gerçek yaptık, ülkemizin çehresini değiştirdik" diye konuştu.

Bugüne kadar yapılanlarla asla yetinmediklerini ifade eden Çivitcioğlu,  şunları kaydetti:

"Cumhuriyetin 100. yılı olan 2023 için büyük hedefler koyduk. Bu hedefler doğrultusunda yılmadan çalışmaya devam edeceğiz. 27 Ağustos'ta hizmet yolunda yeni bir sayfa açılacak. Başbakanımız ve Genel Başkanımızın 10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı seçilmesiyle yeni Türkiye’nin kapıları ardına kadar açılmıştır. 27 Ağustos’ta yapacağımız 1. Olağanüstü Büyük Kongremiz ile yeni Türkiye yolunda yeni bir aşama başlayacaktır. Tüm vatandaşlarımızı kongremize davet ediyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber