Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Ağustos 2014 - 12:18 Yorum: 0

AK Parti 1. Olağanüstü Kongresi'ne doğru

İzmir İl Başkanı Delican: "Kongreye 50 seçilmiş, 9 doğal delege ile katılacağız"

AK Parti 1. Olağanüstü Kongresi'ne doğru

İZMİR (AA) - AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, partinin 1. Olağanüstü Kongresi'ne 50 seçilmiş, 9 doğal delege ile katılacaklarını belirtti.

Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Delican, 1, Olağanüstü Kongre ile "Yeni Türkiye" yolunda önemli bir aşamanın daha geçileceğini Türkiye'nin bu tarihten sonra daha yüksek irtifalara yükseleceğini ifade etti.

Ülkenin son 12 yılda model konumuna yükseldiğini, bu anlamda ulaşılması gereken yeni hedefler bulunduğunu kaydeden Delican, 27 Ağustos'taki kongrede Genel Başkan adayı Ahmet Davutoğlu'nu desteklemek üzere kadın ve gençlik kolları üyeleri ile Ankara'da olacaklarını bildirdi.

Bu kongrede İzmir teşkilatı olarak 9 doğal ve 50 seçilmiş delegeyle bulunacaklarını aktaran Delican, "Bu yürüyüş, Recep Tayyip Erdoğan rehberliğinde ve Ahmet Davutoğlu yönetiminde, daima milletin yanında olarak, onunla gönül bağını koruyarak devam edecektir" dedi. 

Delican, bir soru üzerine, bir süre önce partiden istifa eden delegelerin ise yazılı olarak istifa etmedikleri için bu kongrede oy kullanma haklarının bulunduğunu söyledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber