Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Mart 2015 - 13:38 Yorum: 0

AK Parti Adana İl Başkanlığı'ndan ağaçlandırmaya destek

ADANA (AA) - AK Parti Adana İl Başkanlığı yöneticileri, bin fidanı toprakla buluşturdu.Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, Adana Orman Bölge Müdürü İsmet Erol'un da katıldığı...

AK Parti Adana İl Başkanlığı'ndan ağaçlandırmaya destek

ADANA (AA) - AK Parti Adana İl Başkanlığı yöneticileri, bin fidanı toprakla buluşturdu.

Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, Adana Orman Bölge Müdürü İsmet Erol'un da katıldığı etkinlikte, AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, İl Gençlik Kolları Başkanı Alper Güler ve bazı yöneticiler, Seyhan Baraj Gölü ile Menekşe köyü yakınlarındaki alanda fidan dikmek için bir araya geldi.

Etkinlikte, Adana Orman Bölge Müdürlüğü tarafından temin edilen bin fidan, toprakla buluşturuldu.

İl Başkanı Fikret Yeni, etkinliğin ardından yaptığı açıklamada, "Bu yoğun tempo ve seçim sürecine rağmen bugün burada fidanları toprakla buluşturduk. Bu fidanlar büyüyecek. Bu ormanlar daha da genişleyecek. İnşallah gelecek nesillere daha yeşil bir ülke emanet edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber