Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Eylül 2016 - 17:23 Yorum: 0

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven:

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, terörle mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini belirterek şehit haberleri ile yüreklerin yandığını...

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven:

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, terörle mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini belirterek şehit haberleri ile yüreklerin yandığını söyledi.

Başkan Yurdunuseven, partisinin her hafta gerçekleştirdiği basın toplantısında yerel ve ulusal gündem üzerine açıklamalarda bulundu. Başkan Yudunuseven'e basın toplantısında İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Tutumlu ve Mustafa Ötken'de eşlik etti.

Toplantıda konuşan Başkan Yudunuseven, terörle mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurgulayan İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, gelen şehit haberleri ile yüreklerin yandığını söyledi. Geçtiğimiz hafta kentte üstü üste iki şehit acısı yaşandığını hatırlatan Başkan Yudunuseven, "Yine yüreğimiz yandı. Van ve Hakkâri'de terörle mücadele esnasında şehit olan Yunus Emre Aral ve Gökhan Şengül kardeşlerimizi dualarla son yolculuğuna binlerce vatandaşımızla birlikte uğurladık. Ama şehit cenazelerinde babalarımızın metaneti, vatan, bayrak ve ezana olan bağlılıkları bizleri mutlu etti. Özellikle şehidimiz Yunus Emre Aral'ın babası Ali Aral'ın "Bu gün bizim düğünümüz" "Düğünümüze hoş geldiniz" demesi bizleri çok duygulandırdı. 1071'den bu güne kadar vatan, bayrak ve ezan için şehit olanlara Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize de acil şifalar dileriz" dedi.

"Terörle mücadelede yeni bir strateji izleniyor"

Başkan Yudunuseven, terörle mücadelede yeni bir strateji izlendiğini, savunma sisteminin yerini taarruz sisteminin aldığını ifade etti. Yurdunuseven açıklamasına şöyle devam etti:

"Terörle mücadelede Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım'ın dile getirdiği gibi hükümetimiz tarafından yeni bir strateji benimsenmiştir. Artık taarruz yapılmaktadır. Eskisi gibi değil savunma sistemi bırakılarak taarruza geçilmiştir. Son bir hafta içerisinde 200'e yakın terörist imha edilmiştir. Bu çatışmalarda şehitlerimiz olmuştur. Bundan dolayı yüreğimiz yanıyor. Terörle mücadelede şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Allah onlara şehitlik mertebesini nasip etti. Tüm şehit ailelerimize de başsağlığı diliyoruz. Son terörist imha edilinceye kadar mücadele devam edilecektir."

Basın toplantısı Başkan Yudunuseven'in gazetecilerin sorularını yanıtlamasının ardından sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber