Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Ağustos 2014 - 17:53 Yorum: 0

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Yurdunuseven:

"27 Ağustos'ta yapacağımız Olağanüstü Büyük Kongremiz ile yeni Türkiye yolunda yeni bir aşama başlayacaktır. Türkiye, bu yeni dönemde daha yüksek irtifalara daha büyük bir hızla yükselecektir"

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Yurdunuseven:

AFYONKARAHİSAR (AA) - AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, "27 Ağustos'ta yapacağımız Olağanüstü Büyük Kongremiz ile yeni Türkiye yolunda yeni bir aşama başlayacaktır. Türkiye, bu yeni dönemde daha yüksek irtifalara daha büyük bir hızla yükselecektir" dedi.

 

Yurdunuseven, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, AK Parti'nin Olağanüstü Büyük Kongresinin 27 Ağustos'ta Ankara'da yapılacağını söyledi.

Partisinin yeni genel başkanının bu kongrede seçileceğini belirten Yurdunuseven, şöyle konuştu:

"Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 21 Ağustos günü açıkladığı gibi, kongremizde Genel Başkan adayımız, Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu'dur. 27 Ağustos'ta, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu ilkeler, açtığı yol ve inşa ettiği hizmet yolunda yeni bir sayfa açılacaktır. 27 Ağustos'ta yapacağımız Olağanüstü Büyük Kongremiz ile yeni Türkiye yolunda yeni bir aşama başlayacaktır. Türkiye, bu yeni dönemde daha yüksek irtifalara daha büyük bir hızla yükselecektir. Türkiye güçlü, demokratik, müreffeh ve saygın bir ülke olma hedefine daha büyük bir azimle yürüyecektir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın rehberliğinde ve Genel Başkan adayımız, mevcut Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu’nun yönetiminde bu kutlu ve büyük yürüyüş, yeni aşamalara, yeni ufuklara ulaşmaya devam edecektir.''

Toplantıda, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ve partililer hazır bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber