Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 02 Mayıs 2016 - 15:46 Yorum: 0

AK Parti Akçadağ İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı

AK Parti Akçadağ İlçe Danışma toplantısı Milletvekili Mustafa Şahin’in katılımı ile gerçekleştirildi..

AK Parti Akçadağ İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı

MALATYA (İHA) AK Parti Akçadağ İlçe Danışma toplantısı Milletvekili Mustafa Şahin’in katılımı ile gerçekleştirildi.
AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan ve ilçe teşkilatının katılımı ile gerçekleşen toplantıda konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, 7 Mayıs Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya’da olacağını ifade ederek, “Milletin adamı, ilk kez milletin oyuyla, milletin hür iradesi ve özgür oyları ile seçilen bir Cumhurbaşkanımız Malatya’mızı yeniden şereflendirecektir” dedi. Malatya’ya yakışır bir kalabalıkla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşılaşacaklarını belirten Şahin, tüm vatandaşları önümüzdeki Cumartesi günü Yeni Belediye binası yanındaki miting alanında yapılacak toplu açılış törenine beklediklerini söyledi. Bundan önceki dönemlerde Cumhurbaşkanlarının nasıl seçildiğini herkesin çok iyi bildiğini ifade eden Milletvekili Şahin isim vermeden eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’i eleştirerek “Biz iktidara geldikten sonra o dönem milletin karşısına duran, kahir ekseriyetiyle hayatının bütün safhasında milletle savaşarak, milletin gönlünde taht kuran partilerin kapatılmasına vesile olan bir Anaysa Mahkemesi’nin Başkanı Cumhurbaşkanı yapılmıştı” diye konuştu. Milletvekili Şahin, Yeni Anayasanın da biran önce yapılması gerektiğini belirterek “Kaos dönemleri oluşturarak milletle savaşan, milletin haklarını gözetmeyen maddelerin var olduğunu dönemleri İnşallah geri de bıraktık” ifadelerine yer verdi. TBMM Başkanı İsmail Karaman’ın geçtiğimiz günlerde Laiklik söylemine de değinen Milletvekili Şahin, “Bunların anlamaya, yorumlamaya çalıştıkları laiklik ile gerçek laiklik arasında zerre kadar uzağından yakından bir ilgisinin olmadığını hepimiz çok iyi biliyoruz. Sayın Meclis Başkanımız İsmail Karaman, bir ifade kullanmıştı. Yani normalde laikliği yeni baştan tanımlayalım dedi, kimse kalkıp ta Kemalizmin arkasına, laikliğin arkasına sığınıp millete zulmetme yetkisini kendisinde bulmasın istedik” şeklinde konuştu.
AK Parti İlçe Danışma Toplantısının ardından Milletvekili Şahin, İl Başkanı Kahtalı ve beraberindekiler Akçadağ Fen Lisesinde açılan bilim sergisini gezdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber