Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 17 Aralık 2017 - 22:48 Yorum: 0

AK Parti Akhisar Gençlik Kolları Başkanı Taha Dal oldu

MANİSA (İHA) – AK Parti Akhisar Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi'nde Taha Dal Gençlik Kolları Başkanı oldu.

AK Parti Akhisar Gençlik Kolları Başkanı Taha Dal oldu

MANİSA (İHA) – AK Parti Akhisar Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi'nde Taha Dal Gençlik Kolları Başkanı oldu.

AK Parti Akhisar Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi Parkiçi belediye düğün salonunda düzenlendi. Gençlik Kolları Başkanı Taha Dal'ın tek liste ile girdiği kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından başladı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın videolu mesajı izletildi.

Görevi devreden eski Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Karaoğlu, "AK Gençlik demek dünya beşten büyüktür diyen teşkilatın kılcal damarları demektir. AK Gençlik demek bilgili, sorumluluğun farkında olan yükü ağır olan demektir. Birlik beraberlik kardeşlik çerçevesinde, edep ahlak, doğruluk çizgisinde yolumuza devam edeceğiz. Bizden görevi alan ve devam ettirecek arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" dedi.

Eski gençlik kolları yönetim kurulu üyesi Uğur Güryıldız'ın faaliyet raporunu okumasının ardından oy birliği ile kabul edildi.

AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Sayın, "Gençlerimizin gözündeki pırıltı bizlere geleceğe bakmak konusunda daha da heyecan veriyor. Allah birliğimizi daim eylesin. Kuruluş tarihimiz olan 14 Ağustos 2001 tarihinden beri biz gençlere önem veriyoruz. Geçirdiğimiz seçimlerdeki gençlerimizin özverilerini unutamayız. Bizim gençlerimiz dininin ve ilminin koruyucusu bir gençliktir. Hakka inanan halka inanan bir gençliktir. Hayata doğru ile yanlışın fark edecek, daime haklının ve doğrunun yanında bulunacak bir gençliktir. AK parti gençliği bu değerleri taşıyan bir gençliktir. 15 Temmuz gecesinde elimizde tankımız topumuz yoktu ancak imanlı gençlerimiz ve halkımız vardı. Bu hıyaneti unutturmayacağız. Bir Amerikan TV kanalında Cumhurbaşkanımıza soruyorlar. O hassas 15 Temmuz gecesi halkın arasına çıkmaktan korkmadınız mı? Bizim başkan Bush 11 Eylül saldırılarında 3 gün gizlenmişti. Sizler ise meydanlarda halkın arasındaydınız. Cesaretli Cumhurbaşkanımız şöyle söylüyor. "Lider taşın arkasına saklanırsa halk dağın arkasına saklanır" Diyor" dedi.

"Ayvaz Dedenin torunlarını Şeyh İsa'nın torunlarını saygıyla selamlıyorum" diyerek sözlerine başlayan AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, "Hayalci olmayın ancak hayalleriniz olsun. Çocuklarınızı iyi yetiştirin onların idealleri olsun. Bizim kimsenin topraklarında gözümüz yok ama Türklerin olduğu her yerde mazlumların olduğu her yerde biz olmalıyız. Biz olabilmek için Türkiye büyük olmak zorunda o nedenle bu topraklara gözümüz gibi bakmak zorundayız. Peki bu toprakların büyütmenin yolu ne tabi ki okumak. Medeniyet sizi taklit edilmesi demektir. Bir zamanlar bizim gibi giyiniyorlardı onlar bizi taklit ediyorlardı. Şimdi biz onları taklit ediyoruz. Gençler sizinle 6 seçim yaşadık biz 2001 yılından beri bu partiye kim hizmet ettiyse ona teşekkür ediyorum" dedi.

Rıdvan Dilmen'in Recep Tayyip Erdoğan'a Deniz Gezmiş benzetmesine sert şekilde eleştiren Özdağ, "Efendim Recep Tayyip Erdoğan denince Deniz Gezmiş akla geliyormuş. Yapma Rıdvan yapma, Recep Tayyip Erdoğan, Deniz Gezmiş'e benzer mi hiç, onun elinde molotofkokteyli vardı bomba vardı silah vardı, Recep Tayyip Erdoğan'ın elinde sandık var sandık" dedi.

Kongreye AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Gençlik Kolları MYK Üyesi Abdulkerim Buğra Şimşek, Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Ahmet Fetta Baykoç, Manisa İl Başkan Vekili Burhan Öztürk, AK Parti Manisa Gençlik Kolları il başkanı Ender Gök, Akhisar Belediye Başkan Vekili Zafer Aşkın, Manisa İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Aydoğmuş, Akhisar AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Sayın, Akhisar Kadın Kolları Başkanı Arzu Kokaz, Akhisar eski ilçe başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit ve birçok partili katıldı.

AK Parti Akhisar Gençlik Kolları Başkanı Taha Dal oldu

AK Parti Akhisar Gençlik Kolları Başkanı Taha Dal oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber