Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 02 Eylül 2016 - 15:23 Yorum: 0

AK Parti Ankara İl Başkanlığı ilçe başkanları toplantısı yapıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ankara İl Başkanlığı olağan ilçe başkanları toplantısı gerçekleştirdi.

AK Parti Ankara İl Başkanlığı ilçe başkanları toplantısı yapıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ankara İl Başkanlığı olağan ilçe başkanları toplantısı gerçekleştirdi.

AK Parti Ankara İl Başkanlığı Olağan İlçe Başkanları toplantısı düzenlendi. 1 saat 30 dakika süren toplantıda Genel Merkez Teşkilat Başkan yardımcısı Murat Yıldırım katılım sağladı. Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı, "Hiç birimiz 15 Temmuz öncesi gibi davranamayız. Hepimiz 15 temmuz kalkışmasının ardından Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda FETÖ ile mücadelede tüm kararlılığımızla devam etmeliyiz. Bundan böyle tüm teşkilatlarımız darbeye, FETÖ'cü ve benzerleri hareketlere karşı hazırlıklı ve olmalıdır. FETÖ ile alakalı ilçelerimizde birimler kurarak çalışmalarını sürdürmelidir" ifadesini kullandı.

"15 Temmuz sonrası partimize yoğun bir üye olma talebi oldu ancak bu üyelere karşı dikkatli olmamız gerekiyor" diyen Yamalı şöyle devam etti:

"En ince ayrıntısına kadar incelememiz gerekmektedir. Üye olmak isteyenleri iki bölüme ayrılıyor birincisi 15 Temmuzda milletin kendisine yapılan darbeye karşı dik duran liderin ve partisinin yanında yer alma isteği. Diğeri ise FETÖ'cülerin kendilerinin kamufle etmek amacıyla partimize üye olma isteği."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber