Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Ağustos 2016 - 14:43 Yorum: 0

AK Parti AR-GE Başkan Yardımcısı Coşkun: “AK Parti her zaman milletin partisi olmuştur”

AK Parti AR-GE Başkan Yardımcısı Dr. Osman Coşkun, AK Parti'nin millet tarafından kurulan bir parti olduğunu söyledi.

AK Parti AR-GE Başkan Yardımcısı Coşkun: “AK Parti her zaman milletin partisi olmuştur”

AK Parti AR-GE Başkan Yardımcısı Dr. Osman Coşkun, AK Parti'nin millet tarafından kurulan bir parti olduğunu söyledi.

AK Parti AR-GE Başkan Yardımcısı Dr. Osman Coşkun, AK Parti'nin 15'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, AK Parti'nin Türk siyaset hayatında tarihi bir dönemin gerçekleştiğini belirterek, "Mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğum AK Parti'nin 15'inci kuruluş yıl dönümünü canı gönülden tebrik ediyorum. Partimizin kurucusu Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın da ifade ettikleri gibi, 15 Temmuz'da bir kez daha gördük ki hiçbir şey eskisi gibi olmadı, olmayacak. Eğilmedik, bükülmedik, yıkılmadık, milletle tek vücut olmanın, millete güvenmenin karşılığını aldık, hep birlikte başardık. Her şey Türkiye için diyerek yola çıkan bir siyasi oluşum, her şeyi Türkiye için yapmanın karşılığını milletinin o müstesna gönlünde yer bularak almıştır. Hiçbir zaman iktidar sarhoşluğuna kapılmayan, geçmişini inkar etmeyen ve ülkemizi vesayet odaklarının, ihanet şebekelerinin, terör unsurlarının karanlık emellerine kurban etmeyen AK Parti, hep birlikte Türkiye olmaya bundan sonra da devam edecektir." dedi.

AK Parti her zaman milletin kurduğu hareketin tak kendisi olduğunu vurgulayan Coşkun, "Liderinden ülkemizin en ücra köşesindeki vatandaşına kadar aynı hassasiyetler üzerinde buluşmayı başarmıştır. O karanlık gece, tarih sayfalarında 15 Temmuz 2016 olarak yer alacak ihanet gecesi milletimizin canı pahasına ortaya koyduğu sarsılmaz duruşa bundan sonra bizler canımız pahasına sıkı sıkıya sahip çıkacağız. 15 Temmuz akşamı vatanı için şehit olan kardeşlerime Allah'tan rahmet, yaralılara şifalar diliyorum. 2002 yılında AK Parti'nin kuruluşundan bu güne emeğini esirgemeyen, mesai nedir bilmeden fedakarca mücadele eden, rahmete ermiş gönül erlerine cennet mekan diliyorum. Allah, hak bildiğimiz bu yolda son nefesimize kadar yürümeyi nasip etsin, milletimizi muzaffer kılsın." diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber