Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 11 Mart 2015 - 11:18 Yorum: 0

AK Parti Bartın Milletvekili Tunç'tan inceleme

BARTIN (AA) - AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ömertepesi mevkisindeki kapalı yüzme havuzu inşaatında incelemelerde bulundu.Tunç, yaptığı açıklamada, 2003’te yapım ihalesi gerçekleştirilen...

AK Parti Bartın Milletvekili Tunç'tan inceleme

BARTIN (AA) - AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ömertepesi mevkisindeki kapalı yüzme havuzu inşaatında incelemelerde bulundu.

Tunç, yaptığı açıklamada, 2003’te yapım ihalesi gerçekleştirilen havuz inşaatının yüzde 70 seviyesine geldiğini söyledi.

Kentin spor alanında önemli bir esere daha kavuşacağını ifade eden Tunç, şöyle konuştu:

"5 milyon lira tutarındaki kapalı yüzme havuzu 500 kapasiteli seyirci tribünleriyle yarı olimpik müsabakalara ev sahipliği yapabilecek. Bartın’da önemli bir boşluğu dolduracak yüzme havuzu bu yıl içerisinde tamamlanarak hizmete açılacak. Yüzme havuzu inşaatının yanında da merkez sporcu fabrikasının inşaatı da devam ediyor. Her alanda olduğu gibi spor alanında da önemli yatırımlara imza attığımız Bartın’a son 2 yılda gençlik ve spor alanında 18 milyon 775 bin lira tutarında yatırım gerçekleştirdik."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber