Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 18 Aralık 2014 - 22:38 Yorum: 0

AK Parti Batman Merkez İlçe Başkanı Özoğul:

"Allah’ın izniyle güneş doğudan yükselecektir"

AK Parti Batman Merkez İlçe Başkanı Özoğul:

BATMAN (AA) - AK Parti Batman Merkez İlçe Başkanı Kenan Özoğul, çözüm sürecine ilişkin, "Allah’ın izniyle güneş doğudan yükselecektir" dedi.

Özoğul, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte TPAO Kristal Park’ta basın mensupları ile bir araya geldi. 

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özoğul, il genelinde 53 bin üyelerinin olduğunu belirterek, hedeflerinin üye sayısını artırmak olduğunu ve 2015’te yapılacak olan genel seçimlerin startını verdiklerini söyledi.

Özoğul, paralel yapılanmaya yönelik yapılan operasyonların siyasi değil, hukuki bir süreç olduğunu belirterek, "Bu siyasi bir süreç değil, yargı sürecidir. Gözaltına alınan kişiler gazetecilik faaliyetlerinden ötürü değil, illegal faaliyetlerde bulunan bir örgütün üyesi olmak ve masum kişilere karşı komplo faaliyetleri içerisinde bulundukları iddiası ile yakalanmışlardır" dedi.

Çözüm sürecinin birileri tarafından zayıflatılmak istendiğine dikkati çeken Özoğul, şöyle konuştu:

"Hükümet çözüm süreciyle kardeşlik bağını güçlendirmek isterken, birileri de zayıflatmak istemektedir. Ancak bütün provokasyonlara rağmen Başbakanımız öncülüğünde, partimiz süreci sonuna kadar devam ettireceğini açıkça dile getirmiştir. Yeni Türkiye vizyonuyla’ Türk'ü, Kürt'ü, Laz'ı, Çerkez'i ve bütün etnik gruplarıyla beraber emin adımlarla Türkiye, 2023 ve 2071 hedeflerine doğru ilerleyecektir. Allah’ın izniyle güneş doğudan yükselecektir." 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber