Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Eylül 2016 - 18:53 Yorum: 0

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay:

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, "Allah nasip ederse ilk yerel seçimlerde Mengen, Kıbrıscık ve Mudurnu olmazsa olmaz, almak zorunda olduğumuz...

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay:

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, "Allah nasip ederse ilk yerel seçimlerde Mengen, Kıbrıscık ve Mudurnu olmazsa olmaz, almak zorunda olduğumuz 3 ilçedir. Ya o 3 ilçeyi biz alacağız ya da o 3 ilçe bizi alacak" dedi.

AK Parti İl Başkanlığınca organize edilen bayramlaşma programları kapsamında ilçeleri ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, yerel seçimlerde Mudurnu, Mengen ve Kıbrıscık'ın neden kaybedildiğinin muhasebesinin doğru yapılması gerektiğini belirterek, ilk yerel seçimlerde buraların yeniden mutlaka alınması gerektiğini vurguladı. Doğanay, "Elimizde olanın kıymetini çok iyi bilmemiz gerekiyor. Siyaset öyle bir şey ki, bir kere verdiğiniz zaman bir daha alması da çok zor oluyor. Bunun örneğini sorarsanız, Mudurnu. İlk dönem ilçeler bazında bakıldığında en fazla hizmetin yapıldığı bir yer Mudurnu'ydu. Ama Mudurnu'yu bir verdik, bir daha da alamadık. Dolayısıyla burada sıkıntıyı öncelikle yerelde ilçe halkı daha sonra da AK Parti teşkilatlarımız çekiyor. İlçe gezilerimizde gördük ki kaybettiğimiz ilçeler Mudurnu, Kıbrıscık ve Mengen'de AK Parti'den sonra belediyeler hizmet getirmemiş. Allah nasip ederse ilk yerel seçimlerde Mengen, Kıbrıscık ve Mudurnu olmazsa olmaz, almak zorunda olduğumuz 3 ilçedir. Ya o 3 ilçeyi biz alacağız ya da o 3 ilçe bizi alacak" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber