Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Kasım 2014 - 17:48 Yorum: 0

AK Parti Bulanık İlçe Başkanlığı Kongresi

MUŞ (AA) - AK Parti Bulanık İlçe Başkanlığı 5'inci kongresini gerçekleştirdi.İlçe Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda yapılan kongreye, AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık ve Muzaffer...

AK Parti Bulanık İlçe Başkanlığı Kongresi

MUŞ (AA) - AK Parti Bulanık İlçe Başkanlığı 5'inci kongresini gerçekleştirdi.

İlçe Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda yapılan kongreye, AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık ve Muzaffer Çakar, Korkut Belediye Başkanı Haşim Arık, Hasköy Belediye Başkanı Mürsel Özen katıldı.

Kongrede partililere seslenen Milletvekili Çakar, partilerinin tüm kongrelerinin birlik, beraberlik ve kardeşlik havasında gerçekleştirildiğini söyledi. 

Son zamanlarda çözüm sürecini baltalamak isteyenlerin çeşitli yollara başvurduğunu ancak hepsinde de başarısız olduklarını belirten Çakar, "Ortadoğu'da kurulan ihanet şebekesinin tek gayesi, İslam coğrafyasında bütün İslam aleminin itimat ettiği şahıs olan Recep Tayip Erdoğan'ın masum ve mazlum olan milletin başından gitmesini sağlamaktır. Dikkat ederseniz son 2 sene içerisinde yapılan bütün oyun ve manevraların tek amacı AK Parti ve Recep Tayip Erdoğan'ı bertaraf etmektir" şeklinde konuştu.

Milletvekili Işık ise hedeflerinin dağları silahlardan arındırmak olduğunu belirterek, gençlerin dağa çıkmasını önlemek, dağda olanları da indirmek gerektiğini dile getirdi.

Dönemin artık insanların dağa çıkmasını gerektirecek bir dönem olmadığını aktaran Işık, şunları söyledi:

"Geçmişte insanlar yasakların, faili meçhullerin, köy boşaltmaların arkasına sığınabilirlerdi ama AK Parti iktidara geldiği günden bugüne kadar bütün bu saydıklarımızı ortadan kaldırdı. 22 aydır ne Kürt çocuklarının cenazesi gidiyor, ne polisimiz, askerimiz şehit oluyor, kamu görevlilerimiz şehit olmuyor. Bu bizim için bir başarıdır ama maalesef birileri bundan rahatsız oldu. Ülkenin kalkınmasından rahatsız oldular. Sürecin bozulması için her türlü olumsuz girişimler yapıldı. Biz hep barış için çabaladık, bu ülkeye barış huzur gelsin istedik ve bunun için çalıştık ama içerideki ve dışarıdaki savaş baronları barış ikliminin bozulması için müdahale ettiler. Yol kesmeler, kimlik kontrolleri, okul yakmalar, Kur'an kursları yakmalar hepsi barıştan hoşnut olmayanların oyunlarıdır."

Protokol konuşmalarının ardından yapılan seçimlerde Ali Bulut ilçe başkanlığına seçildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber