Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Eylül 2016 - 09:53 Yorum: 0

AK Parti Bursa milletvekilleri Adilcevaz’da

Bitlis'in Adilcevaz ilçesine gelen AK Parti Bursa milletvekilleri Osman Mesten ve Muhammed Müfit Aydın, ilçenin güzellikleri karşısında şaşkınlıklarını...

AK Parti Bursa milletvekilleri Adilcevaz’da

Bitlis'in Adilcevaz ilçesine gelen AK Parti Bursa milletvekilleri Osman Mesten ve Muhammed Müfit Aydın, ilçenin güzellikleri karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından doğu ve batı illeri arasındaki kardeşliğin güçlendirilmesi amacıyla başlatılan Gönül Köprüsü Projesi için Batman'a gelen AK Parti Bursa milletvekilleri Osman Mesten ve Muhammed Müfit Aydın, bölgedeki gezi ve incelemeleri kapsamında Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy'u makamında ziyaret etti.

Burada Necati Gürsoy ile sohbet eden milletvekilleri, Adilcevaz'ın tarihi hakkında bilgiler aldı. İlçeye gelen milletvekilleri, Adilcevaz'ın tarihi ve doğal güzelliklerine haran kaldı.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy, ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, "İlçemiz Süphan Dağı eteklerinde Van Gölü'ne kıyısı olan yeşil ile mavinin harmanlaştığı bölgemizin en güzel ilçelerinden biridir. Aynı zamanda Selçuklu ve Osmanlı dönemine ait tarihi camiler ilçemizde bulunmaktadır. İlçemiz özellikle turizm ve tarihi özelliklerinin yanı sıra bölgemizin en huzurlu kentidir. İlçemiz devletine, milletine ve bayrağına bağlı olan bir Anadolu toprağıdır. Belediye başkanı olarak bu güzel ilçemizin gelişip ve kalkınabilmesi için canla başla çalışıyoruz. 15 Temmuz günü kahraman halkımız sokaklarda devletini bir gün olsun yalnız bırakmadı. Adilcevaz halkı bu kutsal direnişte, terör örgütlerinin karşısında olduğunu net bir şekilde göstermiştir. Buraya kadar geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten ise, AK Parti Genel Merkezi'nce uygulanan Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Batman'a gittiklerini belirterek, "Bu kapsamda bölgemizdeki bazı yerleri gezip görmek istedik ve bu vesileyle Ahlat ve Adilcevaz ilçelerimizi de gelip yerinde görme fırsatı bulduk. Buralar gerçekten beklediğimizden daha güzel yerler çıktı. Doğrusunu söylemek gerekirse buralara gerçekten hayran kaldık. Belediye Başkanımız Necati Bey'in ilçeye çok güzel hizmetler yaptığını gördük. Bu konuda kendilerini tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Ülkemiz 15 Temmuz darbe girişimiyle çok büyük bir tehlike atlattı. Halkımız kahramanca tankların ve silahların önüne geçerek bu hain darbe girişimini engelledi. Şunu da belirtmek isterim ki bizler batıda yaşayan insanlar olarak Doğu ve Güneydoğu'ya daha bir farklı bakıyorduk. Ancak 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Doğu ve Güneydoğu halkının Türk bayraklarıyla meydanlara inip ülkemize sahip çıkması bizlerin bu düşüncelerini tamamıyla değiştirdi. Bizler bu topraklarda yıllarca kardeşçe yaşayacağımızı tekrardan görmüş olduk. Zaten bölgeye gelişimizle bu güzellikleri yerinde daha yakından görmüş olduk. İnşallah bundan böyle birbirimize kenetlenerek daha güzel şeyler yapacağız. Birlik ve beraberliğimiz sayesinde memleketimiz inşallah en kısa zamanda hak ettiği güzel günlere kavuşacaktır. Bizleri burada güzel bir şekilde ağırladığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Milletvekilleri, daha sonra Adilcevaz Belediyesi tarafından yapılan bazı çalışmaları inceledi ve ardından tarihi Ulu Cami'ye geçip burada namaz kıldıktan sonra ilçeden ayrıldılar.

AK Parti Bursa milletvekillerinin Adilcevaz ziyaretine AK Parti Bitlis İl Başkanı Nesrullah Tanğlay, Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, AK Parti Bitlis Kadın Kolları Başkanı Diba Zeydan ve parti temsilcileri de eşlik etti.

AK Parti Bursa milletvekilleri Adilcevaz’da

AK Parti Bursa milletvekilleri Adilcevaz’da

AK Parti Bursa milletvekilleri Adilcevaz’da

AK Parti Bursa milletvekilleri Adilcevaz’da

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber