Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
19:00 Çorum Belediyesi, 1571 çocuğa bayramlık kıyafet dağıttı18:59 Burdur’da kontrolden çıkan ticari araç takla attı: 1 kişi yaralandı18:58 Geri dönüşüm tesisinde yangın: Dumanlar iki ilçeden de görüldü18:52 Aracı kurşunlanan Bozdoğan, saldırıyı kınamak için düzenlenen yürüyüşe katı...18:51 Belçika Dışişleri Bakanı Lahbib: "Batı Şeria’da yerleşimciler tarafından uy...18:42 Hazırlık maçı: Sivasspor: 3 - Sivas Dört Eylül Futbol: 018:40 BM Viyana Ofisi’nde "Uluslararası Sıfır Atık Günü" programı18:40 Akkuyu NGS’de gerginlik: İşçiler, firma yetkililerinin araçlarını taşladı18:36 Adalet Bakanı Tunç: "Maalesef dünya böyle, adaletsiz bir dünya”18:25 Okan Buruk: "Sadece futbola odaklandık"18:24 İranlıların nevruz tatili beklentileri karşılamadı18:21 İsrail, Şifa Hastanesi baskınında 200 sivili öldürdü18:20 CHP Genel Başkanı Özel Ortaca’da konuştu: "Limon üreticisini bu hale düşüre...18:19 MHP Genel Başkan Yardımcısı Aydın’dan CHP, DEM ve YRP değerlendirmesi18:16 Plastikteki zararlı maddelere karşı yeni önlemler araştırılacak18:12 Konya’da otomobil kaldırıma çarptı: 5 yaralı18:11 Bakan Yumaklı: "Bu memleketi çocuklarımız için dünyada bir numara yapmak üz...18:10 Adramut Doğa Gezginleri, Everest yolcusu18:08 Solingen’de Türklerin yaşadığı bina kundaklandı: 2’si çocuk 4 ölü, 9 yaralı18:04 "30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü" Kenya’nın başkenti Nairobi’de kutlan...
Sami Er
Yerel 23 Ocak 2017 - 09:08 Yorum: 0

AK Parti Ceylanpınar İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Ceylanpınar Ocak ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonunda yapıldı.

AK Parti Ceylanpınar İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Ceylanpınar Ocak ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonunda yapıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından divan kurulu seçimi yapıldı. Ardından protokol konuşmalarına geçildi.

Kürsüye çıkan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, köhnemiş 82 anayasasının bir an önce değişmesi gerektiğini belirterek referandumdan evet çıkması durumunda Türkiye'nin büyük hedeflerini gerçekleştireceğini ifade etti. Başkan Atilla, "Önümüzde bir referandum süreci görünüyor. Anayasamız değişirse Türkiye'nin önü açılır. Türkiye'nin geleceği parlar. Türkiye'nin geleceği de bizlerin, çocuklarımızın ve torunlarımızın geleceği demektir. Bu referandum için hep birlikte mücadele etmeliyiz. Yorulmadan bıkmadan usanmadan büyük bir farkla bu referandumu büyük bir çoğunlukla evet demeliyiz." dedi. "Türkiye'nin büyümemesini isteyenler var" diyen başkan Atilla, "Anayasanın değişmesini, Türkiye'nin sıçrama tahtasında sıçrama yapmasını istemeyen ülkeler var. Neden istemiyorlar? Çünkü diyorlar ki Türkiye kabuk değiştirmesin, Türkiye eski anayasa ile boğuşsun, çağ atlamasın, ilerlemesin. Bugün referandumun önünde durmaları ve engellemek istemeleri bundan. 15 Temmuz darbe girişiminin sebeplerinden biri de bu. Terör olaylarının tırmandırılmaya çalışılmasının nedenlerinden biri de bu" diye konuştu.

Referandum süreci tamamlanana kadar her türlü saldırıya hazırlıklı olmak gerektiğini de belirten Başkan Atilla, "Şu anda Türkiye'yi dört bir yandan vurmaya çalışıyorlar. Halk olarak her şeye hazırlıklı olmalıyız. Ülkemize yönelik saldırılar ekonomik olarak da olsa terör saldırıları şeklinde de olsa artarak devam edecek. Hepimiz bunun bilincinde olmamız lazım. Son güne kadar bu dış mihraklar mücadele etmeye devam edecekler. Referandumun neticelendiği sabaha kadar bu saldırılar devam edecek. Onları anayasa değiştiği zaman referandumda kabul edildiği zaman başkanlık sistemine geçildiği zaman Türkiye'nin müthiş bir ivme kazanacağını biliyorlar. Tüm bu saldırılara hazırlıklı olmalıyız. Ne olursa olsun sonucuna katlanarak referandum gününü tamamlayıp Türkiye'nin bu köhnemiş anayasasını değiştirip modern, çağdaş, geleceğimizi şekillendirecek bir anayasa ile 2071'e doğru hep beraber hareket edeceğiz." ifadelerini kullandı.

AK Parti Ceylanpınar İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Ceylanpınar İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber