Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Haziran 2016 - 18:23 Yorum: 0

AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı’ndan Vefa İftarı

AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı tarafından Vefa İftarı düzenlendi.

AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı’ndan Vefa İftarı

AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı tarafından Vefa İftarı düzenlendi.

İlçedeki bir restoranda düzenlenen iftar yemeğine, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan Metin Akgün, önceki dönem Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı'nın eski başkanı ve geçmiş dönem İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay, geçmiş dönem başkanları ve parti yöneticileri ile davetliler katıldılar.

AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı olarak düzenlenen Vefa İftarına katılan herkese teşekkür eden Çorlu İlçe Başkanı Av. Kerim Atalay, "İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayının ülkemiz, milletimiz ve teşkilatımız için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Çorlu İlçe Teşkilatı olarak düzenlemiş olduğumuz bu iftar programımızın adının ilk günden bugüne vefa iftarı olmasını istedik. Gerçekten de şu an bu salona baktığımızda, partimizin kurulduğu ilk günden bu güne kadar değişik yönetim ve kademelerde görev yapmış gerçek dava insanlarını birlik ve beraberlik içerisinde görmekteyiz. Bizler teşkilat görevlerinin bir bayrak yarışı olduğunu, kişilerin ve makamların geçici davamızın ve teşkilatımızın baki olduğunu asla unutmayacağız. Ayrılıkta azap birlikte rahmet olduğunu Allah'ın izni ile aklımızdan hiç çıkarmayacağız" dedi.

AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı'nın çalışmaları ile ilgili de bilgiler aktaran Atalay, "25 Mart 2016 tarihinde yönetim kurulumuzun genel merkezimiz tarafından onaylanması ile Çorlu'muzda göreve başlamış bulunmaktayız. Bu 3 ay içerisinde AK Parti Çorlu İlçe teşkilatı olarak teşkilat çalışmalarımızı çok yoğun bir şekilde sürdürmeye gayret sarf ettik. İlk iş olarak genel merkezimizle de istişarelerimiz sonucu teşkilat binamızı daha merkezi bir konuma sahip olan şu an ki yerine taşıdık. Hemen akabinde Sayın Milletvekillerimiz ve Partililerimizin çok yüksek katılımı ile yeni teşkilat binamızın açılışını gerçekleştirdik. Yönetimimizin yeni görev alması ve teşkilat binamıza yeni taşınmamız dolayısı ile çok sayıda kurum, sivil toplum kuruluşu ve dernek yönetim temsilcilerinin nezaket ziyaretlerini kabul ettik. Genel Başkan yardımcımız ve teşkilat başkanımız Sayın Mustafa Ataş'ın teşkilatımızı ziyaret etti ve kendisini ağırlamakla onur duyduk. Yönetim kurulu üyelerimizin tamamının katılımı ile birlikte basın mensuplarımızla tanışma kahvaltısı düzenleyerek bir araya geldik. 26 mahallemizin tamamında aktif bir şekilde çalışacak mahalle teşkilatlarımızı kurarak mahalle koordinatörlerimiz, mahalle başkanlarımız ve birçoğuna da şahsımın katılması sureti ile her bir mahallemizde en az 3-4 adet mahalle teşkilat toplantısı gerçekleştirdik. Mahalle teşkilatlarımız ve yönetim kurulumuzla birlikte 23 bin 537 üyemizin hemen hepsine tamamına tek tek ulaşarak üye güncelleme çalışmamızı tamamladık. Ayrıca yeni üye kayıt çalışmalarımızı başlattık. Çeşitli kurum, sivil toplum kuruluşu, dernek ve şahısların 170'in üzerinde açılış, fuar, düğün, şenlik ve benzeri içerikli programına yönetim kurulumuzla birlikte katılım sağladık ve partimizi temsil ettik. Mahallelerimizin birçoğunda mahalle teşkilatlarımızın organize ettiği halka açık geniş katılımlı iftar programları düzenledik ve halen iftar programlarımız mahallelerimizde devam ediyor" diye konuştu.

AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Av. Kerim Atalay açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"AK Parti Çorlu İlçe teşkilatı olarak yarın seçim olacakmış gibi yılmadan yorulmadan çalışmaya gayret sarf ediyoruz. İlk yerel seçimlerde Çorlu'muzu ak belediyecilik ile tanıştırmak bizim olmazsa olmaz hedefimizdir. İşte bu azim, inanç ve şuur, onlarca yıldan beri Çorlu'muzda iş başında olan, hizmet yerine bahane üreten beceriksiz yerel yönetim zihniyetini tedirgin ediyor. Ancak şu bilinmelidir ki Korkunun ecele faydası yoktur. Artık Çorlu halkımız hizmet beklemektedir ve artık halkımızın tahammülü kalmamıştır. İlk yerel seçimlerde Çorlu'muz önce insan odaklı, hizmet odaklı ak belediyecilik ile Allah'ın izni ile tanışacaktır. Çorlu İlçe Teşkilatı olarak buna inancımız tamdır. Çalışmalarımız bu hedef doğrultusunda her geçen gün artarak devam edecektir."

Kerim Atalay ayrıca, "Herkesin Ramazan ayını kutluyor, ilk günden bu güne birlik ve beraberliğimizi bozmamasını, fitne fesat odaklarına fırsat vermemesini Rabbimden niyaz ediyorum. Biz hep birlikte Çorlu'yuz, biz hep birlikte Tekirdağ'ız ve biz hep birlikte Türkiye'yiz" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber