Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 16 Eylül 2014 - 10:08 Yorum: 0

AK Parti Darıca 23. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı

KOCAELİ (AA) - AK Parti Darıca 23. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.İlçedeki bir düğün salonunda düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut...

AK Parti Darıca 23. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı

KOCAELİ (AA) - AK Parti Darıca 23. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

İlçedeki bir düğün salonunda düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, seçimlerde yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı Darıca teşkilatına teşekkür etti.

Seçimlerde paralel yapıyla mücadele ettiklerini, bu mücadelenin devam edeceğini ifade eden Civelek, "Millet kendi evladına inandı. Kocaeli'de de destan yazarak liderimizi Cumhurbaşkanı yaptık. Sırada ilçe kongreleri var. Genel merkezin bize tavsiye ettiği aday ile tek listede kongreleri gerçekleştireceğiz. Çalışmayanları, bir kenara koyacağız" dedi.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık da yeni Türkiye vizyonunun hayırlı olmasını dileyerek, yeni bir hayali daha gerçekleştirerek dünyaya siyaset dersi verdiklerini söyledi.

Bıyık, yerelde kongre sürecinin başladığını vurgulayarak, tüm partililerle birlik ve beraberlik içinde 5. olağan kongresini gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise "hizmet gönül işidir" anlayışıyla çıktıkları yolda, yüzde 34 olan oylarını 51'e çıkartıklarını söyledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber