Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 20 Mart 2015 - 11:48 Yorum: 0

AK Parti Darıca 24. Danışma Meclisi Toplantısı

KOCAELİ (AA) - AK Parti Darıca 24. Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.İlçedeki bir düğün salonunda düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkan Vekili Mehmet Uzunoğlu,...

AK Parti Darıca 24. Danışma Meclisi Toplantısı

KOCAELİ (AA) - AK Parti Darıca 24. Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

İlçedeki bir düğün salonunda düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkan Vekili Mehmet Uzunoğlu, partisinin bir günde yaptığı hizmetleri, muhalefet partilerin bir yılda yapamayacağını belirterek, Türkiye'nin daha iyi yerlere gelmesi için çalıştıklarını söyledi.

Parti olarak gerçekleştirdikleri hizmetlerin devamı için 7 Haziran'da yapılacak olan seçimlere hazırlandıklarını ifade eden Uzunoğlu, "AK Parti'nin alternatifi yok. Boşu boşuna değil, halkımızın desteği. Biz de bu desteğin altında kalmamak için gece gündüz çalışıyoruz. Hedefimiz yüzde 65 oy. Bunu başaracak güçteyiz, çünkü bu iş gönül işidir" şeklinde konuştu. 

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık da AK Parti'nin vefa partisi olduğunu dile getirerek, ev ev dolaşarak yapılan hizmetleri anlattıklarını bildirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber