Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Kasım 2014 - 14:03 Yorum: 0

AK Parti, Demirci ve Kula İlçe kongreleri

AK Parti Demirci ve Kula ilçelerinde olağan genel kurul toplantıları yapıldı

AK Parti, Demirci ve Kula İlçe kongreleri

MANİSA (AA) - AK Parti Demirci ve Kula ilçelerinde olağan genel kurul toplantıları yapıldı. 

Demirci Ticaret ve Kültür Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilen kongreye AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ile delegeler ve partililer katıldı.

Kongrede konuşan il başkanı Murat Baybatur, "Demirci her seçim döneminde Manisa'da aldığı oy oranları ile birinci olmuştur. Bizlerde Demirci'nin bu başarısı karşısında gurur duyuyoruz. Demirci son yıllarda hizmet noktasında güzel yatırımlar aldı. Yeni Devlet Hastanesi inşaatı yaklaşık 3 ay sonra tamamlanıyor. Yeni hükümet konağı inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Milletvekillerimizin gayreti ile de Demirci'nin tüm sorunlarına çözüm buluyoruz" dedi. 

96 delegenin oy kullandığı tek liste halinde yapılan seçimde ilçe başkan adayı Ertuğrul Uyar 93 oyla başkanlığına seçildi. 

- Kula

AK Parti Kula İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi Kula Yunus Emre Kent Meydanı Kültür Salonu’nda yapıldı.

Kongrede birlik ve beraberlik mesajları veren il başkanı Murat Baybatur, "30 Mart’ta ve 10 Ağustos’taki malum seçimlerde yaşadıklarımızı hiçbirimiz unutmadık ve unutmayacağız da, buna göre tedbir almamız gerekiyor. Bu süreçlerin ardından iftiralar olacak, ayak oyunları olacak, karanlık odalarda anlaşmalar olacaktır. Bizler bu süreçte dikkatli olmamız gerekiyor. Birlik ve beraber olarak tedbirimizi alacağız" dedi.

Kula Ak Parti İlçe Kongresine katılan milletvekilleri de yaptıkları konuşmalarda kongrenin Kula’ya, Manisa’ya hayırlı olması dileğinde bulun.

400 delegeden 352 delegenin oy kullandığı seçimde tek aday olan Ahmet Palabıyık, delegelerinin tamamının oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Kongreye Ak Parti Manisa Milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi, Selçuk Özdağ, Uğur Aydemir, Ak Parti Ege Bölge Koordinatörü Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, delegeler ve davetliler katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber